10/1/12

Νέο έργο: «Ο Παπαδήμος πρωθυπουργός». Για λίγες παραστάσεις ακόμα

Ούτε σήμερα έκανε κάτι ο Παπαδήμιος, άρα δεν θα πέσει η δημοτικότητά του. Με αυτό τον τρόπο δεν χρειάζεται νέα σφυγμομέτρηση, έτσι μειώνουμε τα έξοδα του κράτους. Αν όμως ο φερόμενος ως πρωθυπουργός μας κάνει κάτι θα πέσει η δημοτικότητά του και θα χρειαστεί νέα μέτρηση. Παρακαλούμε μην κάνει τίποτα.

Το παρελθόν είναι εδώ. Ο Κουλούρης ανοίγει δρόμους. Περνάς με κόκκινο και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Για να είναι βιώσιμο το χρέος πιστεύουμε πως χρειάζεται ένα κούρεμα 120%, δηλαδή αυτός στον οποίο χρωστάμε 100 εκατομμύρια να μας δώσει 20 και μετά να μην του χρωστάμε τίποτα απολύτως. Ή είμαστε Ελληναράδες ή δεν είμαστε.

Γιατί απέτυχαν Γ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλος; Γιατί δεν έσωσαν να καταλάβουν πώς άλλο είναι η δανειακή σύμβαση και άλλο η Δανία, άλλο η δανειακή κι άλλο το δανειάκι.

Ερώτηση για τη Βουλή: «Εντάξει, ο ελληνικός λαός κάνει πως πεινάει, αλλά είναι ανάγκη να έχει στο κεφάλι του αυτούς τους μαλάκες που κάνουν πως τον κυβερνάνε;»

Οι αγορές δεν μας έχουν εμπιστοσύνη και οι πωλήσεις μας έχουνε γραμμένους ακόμα και στις εκπτώσεις.

Αφού δεν διαμαρτυρηθήκαμε που η ΔΕΗ μας έκανε ποδαρικό για το ’12 με 12% αυξήσεις, καλά κάνουν οι φερόμενοι ως διοικούντες την να μας ετοιμάζουν νέες αυξήσεις. Έχουν ρεύμα. Εμείς δεν θα έχουμε.

Ο άλλος στον Κορυδαλλό πήγε στη ΔΥΟ και πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας του. Πάντα αναρωτιόταν που πηγαίνουν τα λεφτά που του τρώνε οι φόροι. Μετά από λίγο διαπίστωσε ότι τα λεφτά που έδωσε στην εφορία εκείνη τη μέρα αυτός και πολλοί άλλοι κατέληξαν σε ληστές.

Ο Κατραμτζαφέρης με τη συμμετοχή του σε αυτήν την κυβέρνηση της τρόικας τιμά και το ένδοξο παρελθόν του Έθνους μας και την πίστη στο δίκαιο Χριστό.

Η κοινωνία αποφάσισε για την εξώδικο διαμαρτυρία του Ψωμιάδη στον Αγαπούλα: «Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται, αλλά μας ζητάει και τα ρέστα;»

-Αν κάνουμε μποϊκοτάζ και σταματήσουμε ν’ αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα τι θα πάθει η Γερμανία;
-Θα σκάσει στα γέλια.

Πράγματι, αφού αγοράζουμε όπλα φτάνει και περισσεύει.

Σύνθημα για τοίχο: «Βρεγμένη σανίδα σωτηρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου