31/12/11

Φάτε μάτια PSIάρια

Ακόμα δεν αποφυλακίστηκε ο οικοπεδούχος Εφραίμ στέρεο κι επίσης ακόμα δεν εξηγήθηκε τι είδους υπουργός είναι ο Πάγκαλος.

Αποκαλύφθηκε ποια είναι η χώρα που θα αποχωρήσει από την Ευρωζώνη μέσα στο 2012. Είναι η Γερμανία.

Από την Ευρωζώνη αναμένεται ν’ αποχωρήσει και το Άγιον Όρος. Θα επιστρέψει στο Ρούβλι.

Ο φιλετούχος οικοπεδούχος Εφραίμ στέρεο θ’ απελαθεί στη Ρωσία. Ο Πούτιν διαμαρτύρεται μαζί με την Γενική Συνομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων Μόσχας και ΠΑΣΟΚ των Ρωσιών.

Το ΔΝΤ ξεκαθαρίσει ότι το κούρεμα 50% δεν είναι αρκετό για το χρέος της Ελλάδας, χρειάζεται ξύρισμα που είναι και πιο φτηνό.
Ο Μπερλουσκόνι σκέφτεται ν’ αγοράσει την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και το ΠΑΣΟΚ και δέος.

Μετά την αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος, χιλιάδες καταναλωτές φεύγουν από τη ΔΕΗ και βάζουν γεννήτριες που καίνε φυσικό αέριο.

Αυστηρή προειδοποίηση του Παπαδήμιου στους υπουργούς του: «Ρε μαλάκες ή θα πατήσετε το πόδι σας στα υπουργεία σας ή θα μείνετε στον τόπο από απουσίες και θα είστε υπουργοί και του χρόνου.»

Επιτέλους η κυβέρνηση κατάφερε να πάρει μια απόφαση: για μείωση του κρατικού ελλείμματος κοστολογούνται στα 200 € τα γεύματα που μπορεί να κλείσει κάθε πολίτης με υπουργούς. Τρώνε και δίνει στον υπουργό 200 € να πληρώσει και ό,τι μείνει πάει στο κράτος. Οποιοσδήποτε μπορεί να κλείσει γεύμα, αλλά όχι με όλους τους υπουργούς. Εξαιρούνται Βενιζέλος και Πάγκαλος για ευνόητους λόγους, όπως εξηγεί ο φερόμενος ως πρωθυπουργός: «Με 200 € και σε σουβλατζίδικο να φάνε αυτοί θα μπούμε μέσα, θα πληρώσουμε κι απ’ την τσέπη μας.»

Ο Μπενίτο Βγαινιζέλος έγραψε καλά στο πρόχειρο διαγώνισμα που έβγαλε ο καθηγητής που του παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα οικονομίας. Εξετάζοντας το γραπτό του βλέπουμε ότι ο ανοικονόμητος συνταγματολόγος διατύπωσε επιτέλους μία έξυπνη οικονομική πρόταση: «Να βγούμε από την Ευρωζώνη και να φτιάξουμε δικό μας νόμισμα. Ναι, σωστά καταλάβατε, δεν θα επιστρέψουμε στη δραχμή, αλλά στο Μάρκο. Να δούμε τι θα πει η Μέρκελ τότε.»

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Αιγύπτου, σε ΒΒ- από ΒΒ, διατηρώντας παράλληλα αρνητικό outlook, προχώρησε η Fitch Ratings, κάνοντας λόγο για «σημαντική και συνεχή διάβρωση των διεθνών αποθεμάτων της χώρας» κατά 44% το 2011. Μετά από αυτή τη δραματική εξέλιξη η Ευρωπαϊκή Ένωση σκέφτεται να διώξει από την Ευρωζώνη τους Αιγύφτους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου