20/12/11

Ο πρίγκιπας του Τσάκα τελικά θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ

Αρμόδιοι για την εξέταση των αιτημάτων εξαίρεσης από το χαράτσι της ΔΕΗ θα είναι οι προϊστάμενοι των εφοριών. Αυτοί που με κάποιο (άγνωστο;) τρόπο εξακολουθούν να χτίζουν βιλάρες. Όποιος σκεφτεί κάτι πιο ηλίθιο παρακαλείται να το αποστείλει στον αρμόδιο συλλέκτη κ. Βενιζέλο.

Σύνθημα σε τουαλέτα του Μαξίμου: «Παρακαλούνται οι κ.κ. υπουργοί ίνα μην ανταλλάσσουν χτυπήματα κάτω από το κέντρο». Και όλοι οι υπουργοί συμφώνησαν να μείνουν ομόβροντοι.

Ο Κατραμτζαφέρης όχι μόνο δεν παίρνει το κόμμα του να φύγει απ’ την κυβέρνηση, αλλά ζητά πονηρά να γίνει και αντιπρόεδρος, ως αρχηγός κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση.

Δεν θέλω να συμμετάσχω στην κυβέρνηση, όχι βέβαια πως μ’ ενδιαφέρει να γίνω αρχηγός του ΠΑΣΟΚ. Απλώς έχω άλλες καλύτερες δουλειές να κάνω, όπως να πουλήσω τη βέρα μου μπας και πάρω γαλοπούλα.

Τελικά βρήκα γαλοπούλα με δόσεις. Τα λεφτά τα δίνω μετρητοίς. Με δόσεις είναι η γαλοπούλα. Ξεκίνησα από το λαιμό και αύριο θα πάρω τη δεξιά φτερούγα. (Όπως βγαίνουμε)

O GAP άνοιξε τα χαρτιά του για τη διαδοχή του στο ΠΑΣΟΚ: ένα πιστοποιητικό γέννησης και κάτι άλλα. Το δαχτυλίδι του GAP δεν το θέλουν ούτε στα «Αγοράζω χρυσό - ασήμι». Το θεωρούν τσίγκινο σωβρακάκι.

Ο πρίγκιπας του Τσάκα δεν απάντησε ακόμα ούτε για το θέμα επένδυσής του στο πράσινο ΠΑΣΟΚ, που ευχαρίστως θ’ αλλάξει το σήμα του σε τριφύλλι.

Γιατί δε βγαίνει κανείς να προτείνει για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Τσοβόλα αφού και αυτή η υποψηφιότητα θα παίξει;

Αφού είδαμε ιδιωτική αστυνομία, γιατί να μη δούμε και ιδιωτική εφορία; Γιατί να μην έχουμε και ιδιωτικό ΠΑΣΟΚ και ιδιωτική ΝΔ, να μην μπαίνουν δηλαδή στο δημόσιο, στην κυβέρνηση.

Τι θέση παίρνει το τάδε υπουργείο γι’ αυτό το θέμα δεν μπορούμε να διακρίνουμε, γιατί η θέση είναι κατειλημμένη από τρία πολιτικά προσώπατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου