6/12/11

Η εθνική ανεξαρτησία δεν παζαρεύεται. Καν

Οι Σύροι ξεσηκώθηκαν, όπως είχαν κάνει και οι Τυνήσιοι και οι Αιγύπτιοι, αλλά και οι Λίβυοι, έστω και με την μετέπειτα βοήθεια των πρόθυμων ΝΑΤΟϊκών. Οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται γιατί ναι μεν παθαίνουν τα χειρότερα που έπαθαν ποτέ Ευρωπαίοι, αλλά ξεσπάνε στην τηλεόραση και στο καφενείο.

Ο Κατραμτζαφέρης απείλησε (δεν ξέρουμε ποιον) ότι θα αποχωρήσει το κόμμα του από την κυβέρνηση αν η ονομασία των Σκοπίων περιέχει παράγωγο του «Μακεδονία». Μάιστα. Κάθε Έλληνας (ή Ελληνίδα) θεωρεί αυτό ως το σημαντικότερο πρόβλημα που δέρνει τη χώρα και την τσέπη. Σίγουρα περνά από το μυαλό του καθένα ν’ αποχωρήσει κι αυτός από την ανεργία και τα χρέη του. Παρέα δεν κάνει κανείς με κανέναν γιατί δεν υπάρχει σάλιο ούτε για φτύσιμο.

Παρακαλούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ και της ΝΤΟΡΑΣ ν’ αφήνουν έξω από το κτήριο της Βουλής τα κράνη, τις αποκριάτικες μάσκες και τις σακούλες που φοράνε για να μην αναγνωρίζονται.

Ο Πάγκαλος είπε στο Γαλλικό κανάλι 5 (πάνω κάτω) ότι οι αγανακτισμένοι είναι κομμουνιστές, φασίστες και μαλάκες. (Ταυτόχρονα;) Δεν είπε τι είναι όσοι δεν αγανακτούν με τη σημερινή κατάσταση. Συμφωνούμε πως όσοι αγανακτούν με τους αγανακτισμένους είναι δίχως τσίπα (μόνο πίτσα) χοντρόπετσοι. Ή χοντρότσιποι.

Η Κροατία δείχνει έτοιμη να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάποιος να τους πει ότι μετά δε θα μπορούν να βγουν. Μιλάμε, μπιγκ μάφια. Κατά τα λοιπά, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να ενταχθεί στην Ελβετία. (Ως πλήρες μέλος, γιατί ήδη είναι μέσα στις ελβετικές τράπεζες, με πρωτοπόρους Έλληνες κυβερνητικούς βουλευτές)

Ερολ Φλιν: «Το θέμα δεν είναι τι λένε για σένα αλλά τι ψιθυρίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου