31/10/11

Ζούμε για λίγο ακόμα τις καλύτερες μέρες

-Γιωργάκη, πες κι ένα ΟΧΙ!
-Λέω κάθε μέρα.
-Σ’ εμάς;
ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ: Συμφωνία των Βρυξελλών και κουραφέξαλα. Ποιος συμφώνησε; Εμένα δε με ρώτησε κανείς. Εγώ δε συμφωνώ ούτε με τα λαχανάκια Βρυξελλών, θα συμφωνήσω με τα προβατάκια αυτής της πόλης;.

Δε μπα να αποφασίζουν οι ευρωπαίοι, δε μπα να παίρνουμε μέτρα, οποιαδήποτε χώρα δεν παράγει και δεν πουλάει τίποτα δεν έχει μέλλον.


Παλιά ήμαστε Ευρωπαίοι, αλλά δε μας συνέφερε γιατί εμείς βάζαμε το εύρος και οι άλλοι βάζανε τα πέη. Μετά γίναμε Ευρωχρέη. Οι Ευρωπαίοι έχουν χρέη κι οι Αμερικάνοι πέη. Οι ωραίοι είναι γκέι. Η Ευρωζώνη έγινε Χρεοζώνη.

Ο φερόμενος ως υπουργός Οικονομίας δήλωσε ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα. Μη γελάτε, ορέ σεις ανεπρόκοποι, δεν είπε ότι δεν θα πάρει αλλά ότι δεν χρειάζονται. Θα πάρει όμως νέα μέτρα για να μη μας χαλάσει τη συνήθεια.

ΝΕΟ ΛΑΪΚΟ ΣΟΥΞΕ: «Απ’ την καψούρα, ψηφοφόροι / μένουνε μόνο οι φόροι».


Αθλητικά: Μετά την 28η Οκτωβρίου και τον αγώνα Μαρκόπουλου-Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών, επόμενα επεισόδια αναμένονται στον Ιππόδρομο, μεταξύ Πράσινων και Βένετων.

Να επιστραφούν τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα. Τους δίνουμε τον μαρμαρωμένο βασιλιά και τα πεταμένα μάρμαρα στο Σύνταγμα με τον ίδιο τρόπο. (Εκσφενδονισμός)  

Κάποιοι  ζητούν επιστροφή των όχι απλώς μαρμάρων, αλλά των γλυπτών του Παρθενώνα. Τους δίνουμε το τάγμα των γλειφτών του Βρυξελλώνα.

Να επιστραφούν και τα κλεμμένα ένσημα του περασμένου αιώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: