14/2/11

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ

(Τον διώξαμε το '93 γιατί ήθελε να πουλήσει τον ΟΤΕ)
Οι ηλίθιοι της Τρόικας είπαν: «Μειώστε το κρατικό έλλειμμα». Οι πανηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να κόβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα για να το πετύχουν.

Μετά από κάτι μηνάκια βγαίνουν πάλι οι ηλίθιοι της Τρόικας και λένε: «Λάθος κάναμε. Έπρεπε να μειώσουμε το δημόσιο χρέος και αυτό θα μείωνε το έλλειμμα. Πουλήστε». Οι πανηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ, αντί να τους βρίσουν για το λάθος, αντί να κάνουν αυτοκριτική για την παν-ηλιθιότητά τους να τους ακούν και αντί να κάνουν χίλια ακόμα, απαντάνε: «Μα αυτό το ξεπούλημα το είχαμε ξεκινήσει από καιρό και πήραμε τ’ αρχίδια μας. Τι άλλο θα πάρουμε τώρα;»
ΤΡΟΪΚΑ: «Τα νεφρά τους».

Σημείωση: Η τρόικα της τρόικας και όχι της τρόικα που γράφουν οι αμερικανόπληκτοι. Όταν μια ξένη λέξη που χρησιμοποιούμε ταιριάζει για ελληνική, τότε πρέπει ν’ ακολουθεί τους κανόνες της γλώσσας μας, αλλιώς αποκτά γελοίους τύπους. Της τρόικα, της Καλιφόρνια, της Φόριντα, της μαλακία που σε βαράει.

Σύντομο ανέκδοτο που κάνει θραύση στα Τίρανα: «Έλληνας λαθρομετανάστης».

Οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι η καπναπαγόρευση συνεχίζει να ισχύει σε όλα τα καταστήματα και χώρους εργασίας της χώρας. (Για γέλια ή άλλες απορίες παρακαλούμε αφήστε σχόλιο δίπλα στον κάδο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου