26/9/10

ΕΞΩ ΝΤΕΡΤΙΑ - ΜΟΝΟ ΝΤΕΡΤΙ

Ναι, έρχονται από το Κατάρ οι Καταριανοί. Ερώτημα. Θα φέρουν τα χαρέμια τους;  Στα στριπτιζάδικα του Ελληνικού δεσπόζουν ταμπέλες «ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΤΑΡΕΣ»

Μας γεμίζει δύναμη η εκτίμηση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, που συνάντησε χθες ο πρωθυπουργός μας. Τα πάμε καλά με τα χρωστούμενα μας είπε. Εδώ κάναμε ολόκληρο ανασχηματισμό για να τα καταφέρουμε καλύτερα. Ανασχηματισμός ως γνωστόν σημαίνει νέα μέτρα. Τα λέμε ανασχηματισμός για να μην πονάνε πολύ και δε μπορούμε να κάτσουμε το γκώλο μας κάτω.

Δε μας τρομάζουν όμως τα μέτρα για δύο λόγους. Πρώτον θα ληφθούν μετά τις αυτοδιοικητικές πρώην εκδικητικές και δημοτικές εκλογές. Δε μας τρομάζουν τα νέα μέτρα διότι δεύτερον εμείς πιστεύουμε την κυβέρνηση γιατί ορκίστηκε.

Μια χαρά πάμε όλοι. Και αν δεν έχουμε λεφτά για πέταμα, αυτό είναι μια πρόοδος. Πίστευε και μη κυβέρνα και για οικονομία όχι κραιπάλες. Μόνο ξενύχτια σεξ ιν δε σπίτι. Από αισιοδοξία άλλο τίποτα. Δε θα ξοφλήσουμε ποτέ κουφάλα τραπεζίτη.

Μεγάλο ερώτημα βασάνιζε τις προάλλες και το χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σταρ. Γιατί ο Σάκης Ρουβάς γύρισε την πλάτη στην Πάμελα Άντερσον κατά τη διάρκεια μεγάλιου μουσικού διαγωνισμού; Η απάντηση απλή. Ο Σάκης Ρουβάς δεν αναγνώρισε την Πάμελα Άντερσον, γι’ αυτό της γύρισε την πλάτη.

Πάντως μετά την τελευταία ταινία της, κυριολεκτικά τελευταία, ακόμα κι εγώ δυσκολεύομαι να την αναγνωρίσω με σουτιέν την Πάμελα Άντερσον. Έτσι όπως την είδα και με φουστάνι (που λέει ο λόγος) την πέρασα ή ήθελα να είναι περαστική.

Ζούεμ εδώ και βδομάδες την τελευταία μάχη για την απελευθέρωση των φορτηγών, όπως λέει ο πρωθυπουργός μας.

Εντάξει, θ’ απελευθερωθεί η τιμή στα κόμιστρα των μεταφορών. Οι κακές γλώσσες λένε ότι όποτε είχαμε απελευθέρωση τιμής αυτή πήγαινε προς τα πάνω.

Και δε χαίρεστε γι’ αυτό; Η τιμή, τιμή δεν έχει, για την τιμή μας ζούμε, είναι καλό να κοιτάζει πάντοτε ψηλά. Θυμίζουμε όταν απελευθερώθηκε η τιμή της βενζίνης ποτέ δεν την είδαμε να ξεπέφτει χαμηλά.

Λένε, ότι με την απελευθέρωση των φορτηγών από τους φορτηγατζήδες όταν χωρίζεις και θες να κάνεις μετακόμιση, το πρώτο που θα σε νοιάζει θα είναι να ψάξεις σε όλη την ΕΕ για να βρεις το φτηνό φορτηγό. Ελπίζουμε ν’ απελευθερωθεί και το ταξί από το κόμιστρο. Εμένα, δικέ μου, όταν είναι να πάρω και περιμένω ταξί, δεν είναι από βιασύνη, ναι, ναι, δεν καταφεύγω στο ταξί όταν δεν άλλη εκδοχή, αλλά επειδή δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή κι έχω το περιθώριο να σταματάω τον ένα ταρίφα, να τον ρωτάω πόσο πάει, αν μου φανεί ακριβό το κόμιστρο, πάλι με την άνεσή μου θα περιμένω άλλο και δώσ’ του σε καμιά ωρίτσα θα έχω βρει ταξί. Ακριβό μεν, αλλά θα έχει περάσει η ώρα και θα μπω στο πρώτο που θα σταματήσει, αλλά θα έχω παζαρέψει κάτι που με κάνει να αισθάνομαι περήφανος.

Ναι, οι ταξιτζήδες άλλη όρεξη δεν θα έχουν να παζαρεύουν για να πιάσουν πελάτη.  

Έχω ένα δυσάρεστο κι ένα ευχάριστο νέο να σας πω και για να μην πολυλογούμε σας τα λέμε μαζί / και το ευχάριστο και το δυσάρεστο: ό,τι και να γίνεται με τα φορτηγά η αγορά δε θα μείνει ποτέ ρέστη από φάρμακα. Μην ανησυχείτε αν θα υπάρχουν, ανησυχήστε μόνο που σίγουρα θα χρειαστούμε πολύ πράμα.

Είμαστε ακόμα αποκλεισμένοι στην είσοδο της μονής Λεκανοπεδίου. Οι μεταφορείς στις ντάνες και τις κουμούτσες των εθνικών οδών και την λεωφόρου Βουλιαγμένης τελούν το εθνικό καθήκον τους. Με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και δικτυωμένων, επιτρέπεται ελεύθερα η έξοδος από την Αττική.

Θα φύγουν, αλλά με μπροστάρηδες τους φοργηγατζήδες, που δε θα φύγουν, απαγορεύεται η είσοδος οχημάτων στο λεκανοπέδιο Αττικής και διαφόρων νήσων.

Σκέφτεσαι καλύτερο τρόπο να λυθεί το κυκλοφοριακό; Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι, μην ανησυχείτε, δεν θ’ αποκλειστεί η αγορά. Τροφοδοτείται όσο χρειάζεται μη μας πιάνει και η υπερκατανάλωση, που δεν έχουμε και μία στην τσέπη. Επιτρέπεται η είσοδος στα φορτηγά που μεταφέρουν προσεχώς Βουλγάρες, φυσικά, ελεύθερα να παραδώσουν το φορτίο τους και οι νταλίκες που είναι γεμάτες χρήμα που έρχεται από το εξωτερικό για επενδύσεις, υπέρ αναπτύξεως οικονομίας ημών. Στα μπλόκα, τις ντάνες φορτηγών και τις κουμούτσες καροτσέρη τράβα, επιτρέπεται η κυκλοφορία φορτηγών φίσκα φάρμακα και τα χάααααπια μου.