13/7/12

Παρασκευή και δεκατρρρρρρρρρρρρρρρρέμει

Παρασκευή και 13η Ιουλίου καλό μήνα και για σήμερα, ακόμα δεν τελείωσε ο μισθός μέχρι αύριο.

Σήμερα γιορτάζει η Σάρα, με ένα και με δύο ρο. Γιορτάζει και στις 12 Δεκεμβρίου η Σάρα. Η Μάρα γιορτάζει με τη Μαρία, γιατί δε μπορεί να γιορτάζουν η Σάρα και η Μάρα μαζί. Σήμερα γιορτάζουμε και τον Ηλιόφωτο, τον Ήλιο.

Παρασκευή Σαβββάτου κατά τας παλαιάς Ιουδαϊκάς γραφάς, 195η ημέρα του έτους, 170 κι απόψε μείνανε μόνο για το 2013 κι ακόμα δεν πάθαμε ακόμα τίποτα.

O Ήλιος, που δεν κινείται γύρω από τη Γη φάνηκε πως ανέτειλε βαριεστημένα στις 5:13, ένα λεπτό αργότερα από χθες, θα φανεί πως δύει βιαστικά στις 19:48, άλλο ένα λεπτό νωρίτερα από χθες. Η μέρα έχασε από τη νύχτα δύο λεπτά κι εμείς χάνουμε 2% τη μέρα στο μισθό μας.


Θ’ ακούσετε και θα διαβάσετε τις μεγαλύτερες μαλακίες για το από πού βγήκε η γρουσουζιά του Παρασκευή και 13. Για την Ελλάδα ισχύει το Τρίτη και 13. Τρίτη αλώθηκε η Κων/πολη από τους Οθωμανούς το 1453, Τρίτη και 13 αλώθηκε από τους Σταυροφόρους το 1204, 12 μαθητές και ο Χριστός 13 ήταν στο μυστικό δείπνο και άλλα τέτοια.

Θ’ ακούσετε ότι το 13 θεωρείται γρουσούζικο επειδή το 12 ήταν η βάση στο δωδεκαδικό σύστημα, λες κι έχει καμιά σημασία. Θ’ ακούσετε για τον 13ο μήνα, που τον είχαν όμως μόνο οι Αιθίοπες.

Τρίτη και 13 είναι γρουσούζικη ημέρα για όποιον πάθει ζημιά. Άπαξ και δεν πάθεις τίποτα δε θα το θυμάσαι. Δίπαξ και κερδίσεις 13 χιλιάρικα Τρίτη και 13 θα τα πάρεις και θα τα παραπάρεις.


Αφού μάθατε πόσο γρουσούζα είναι η Τρίτη και 13 αισθάνεστε αισιόδοξοι για τη σημερινή Παρασκευή και 13  

Δεν υπάρχουν σχόλια: