9/3/10

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΕΡΜΑΤΑ

(Ψιλά)

Η Χίλαρι δήλωσε στο Γιώργο συμπαράσταση στα μέτρα που πήρε. Πράγματι, δεν μειώνει τις δικές της αποδοχές, οπότε γιατί να μην του συμπαρασταθεί να πετύχει να μειώσει αποδοχές άλλων!

O Γιώργος με τον Ομπάμα μάχονται την ΝΔ ΝΤ (Νέα Διεθνής Νομισματική Ταμίας)

Με τη Τζούλια δεν ασχολούμαστε ως εκπομπή και ως άνθρωποι γιατί μας πήρε τηλέφωνο προσωπικά η ίδια και ήρθε σπίτι μας και μας παρακάλεσε να μην πούμε σε κανέναν για την ελίτσα που έχει στο δεξί κωλομάγουλο, όπως μας την έδειξε. Τσόντες για να σωθεί η οικονομία της χώρας μας σκέφτονται να γυρίσουν, η Στέλλα Μπεζαντάκου, η Όλγα Τρέμη, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Σούμο Πάγκαλος και πολλοί άλλοι.

Από χθες 8 Μαρτίου αυξήθηκε κατά 40% το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς Πελασγίας και Μοσχοχωρίου. Και εις ανώτερα. Ανεβαίνουμε και πάμε.

Μετά τον κοινωνικό φιλελευθερισμό της Ντόρας Μητσοτάκη έχουμε τον σοσιαλιστικό φιλελευθερισμό του Γιώργου. Κοινωνισμός είναι η μετάφραση του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, άρα ίσως υπάρχει και κομμουνιστικός φιλελευθερισμός.

Για τα Βομβίδια του διαδικτύου, δεν είναι κακή ιδέα να δώσουμε στη Γερμανία μερικά ελληνικά νησιά. Μπορούμε να τους πουλήσουμε πολύ ακριβά τα δικαιώματα της… χαμένης Ατλαντίδας.

ΕΜΕΙΣ: Όχι, το νησί των ονείρων της Ερέτριας, το Καρπενήσι και τη Μιμή Ντενίση δεν τα δίνουμε.

ΒΟΜΒΙΔΙΑ: Φτηνότερα θα τους δώσουμε τα νησιά των Λαιστρυγόνων, του Αιόλου και, φυσικά, της Κίρκης. Για το νησί σου μάγισσα στα χρέη μου ναυάγησα.

Δυστυχώς η ελπίδα θα μας θάψει όλους. Πεθαίνει τελευταία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

cheap carisoprodol online discount pharmacydrugs that are combination of norvasc

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy genuine levitra online[/url]