2/2/10

Τζωρτζ Ζάππας

Ο Γιώργος είπε στο Ζάππειο, όχι το αγροτικό, το προηγούμενο, εκεί ήταν Τζωρτζ Τσάπας, όπου Ζάππειο και κακό, είπε λοιπόν ο Γιώργος ότι για ένα χρόνο δεν θα γίνονται προσλήψεις στο Δημόσιο.

Μη γελάτε, ορέ σεις ανεπρόκοποι που είσαστε έτοιμοι να χωθείτε σε καμιά δημόσια καρέκλα, τι καρέκλα, πού να βρείτε; σε κάνα δημόσιο ορθάδικο θέλετε να τη χωθείτε. Ορθάδικο του δημοσίου, οι υπάλληλοι είναι τόσοι που δεν φτάνουν οι καρέκλες και για να περιορίσουμε τα δημόσια έξοδα, δεν αγοράζουμε καρέκλες, αλλά χειρολαβές για όρθιους.

Τέρμα τα δίφραγκα. Τάλιρα τώρα. Η προηγούμενη κυβέρνηση είπε ότι για κάθε δύο υπαλλήλους που συνταξιοδοτούνται θα διορίζεται, θα προσλαμβάνεται στο δημόσιο, δηλαδή, ένας. Αυτά είναι τα δίφραγκα και στο τέλος των 5,5 ετών διακυβέρνησης από Καραμανλή και ΝΔ οι δημόσιοι υπάλληλοι βγήκαν περισσότεροι, όπως πάντα. Τέρμα όμως τα δίφραγκα, πάμε στα τάλιρα. Ο Γιώργος είπε ότι κάθε για κάθε πέντε δημοσίους υπαλλήλους που συνταξιοδοτούνται θα προσλαμβάνεται ένας.

Μη γελάτε, είπα! Οι προσλήψεις στο Δημόσιο, ευρύτερο και στενότερο γίνονται για τρεις λόγους, για να παίρνει ψήφους το κυβερνητικό κόμμα, για να κόβονται ψήφοι από το αντίπαλο κόμμα και για να μη χάνονται ψήφοι από το κυβερνητικό κόμμα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω αίτια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να σταματήσουν οι προσλήψεις στο δημόσιο. Δε μπα να ’ναι με σύμβαση, δε μπα να ’ναι με ΑΣΕΠ δε μπα να ’ναι με μέσον, δε μπα να ’ναι με άκρον, μια ζωή ο δημόσιος τομέας θα μεγαλώνει σε υπαλλήλους όλο και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου