19/2/10

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Πάμε να πάρουμε μάτι στα Βομβίδια του διαδικτύου, παρακαλάω!

Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία στέκεται στο πλευρό των πιο βασανισμένων εργαζόμενων της χώρας. Τους εργαζόμενους στην πρώην Ολυμπιακή.

Στο πλευρό των 40ρηδων Ολυμπιακιτών με τα χαρακωμένα από την ηλιοθεραπεία και το σολάριουμ) μέτωπα και τα ροζιασμένα από τα μπαστούνια του σκι χέρια. Αυτών που πέρασαν χρόνια παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κρίσιμα για το κοινωνικό σύνολο πόστα.

Πόσα άραγε χρωστάμε όλοι μας στους ηρωικούς χειριστές φωτοτυπικών μηχανημάτων; Αμ αυτούς στα κεντρικά της Ολυμπιακής στην Αθήνα που ήταν αναγκασμένοι να ανεβοκατεβαίνουν -σαν να ήταν ανθρακωρύχοι- τους ορόφους με το ασανσέρ γιατί δεν είχε μείνει άδειο γραφείο για να καθίσουν;

Είναι οι δικοί μας άνθρωποι. Σκεφθείτε μόνο πόσες ώρες περάσαμε κοντά τους, στις παραδοσιακές πολύωρες καθυστερήσεις στα δρομολόγια της εταιρείας που έφτιαξε με τον ιδρώτα ΜΑΣ ο Αριστοτέλης Ωνάσης και μετά την πούλησε στο κράτος και την πληρώσαμε πάλι εμείς, πάλι με τον ιδρώτα μας.

Χάρη σε μερικούς εξ’ αυτών, των Ολυμπιακιτών οι βαλίτσες μας έκαναν τον γύρο του κόσμου, φορτωμένες σε πτήσεις διαφορετικές από αυτές που μετέφεραν το θλιβερό σαρκίο μας. Αθήνα εμείς; Άμστερνταμ οι αποσκευές.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Σας αποθέτουμε στον προορισμό σας πολύ πιο γρήγορα από τις αποσκευές σας.

Συμπαραστεκόμαστε στους καθήμενους εργαζόμενους της πρώην Ολυμπιακής εταιρείας οι οποίοι επρόκειτο να πάρουν ως μπόνους και το 50% του χρόνου που εργάστηκαν ώστε να συμπληρώσουν τα συντάξιμα έτη, να πάρουν δηλαδή 2-3 χιλιάδες ευρώ σύνταξη στα 45 τους. Προσοχή όμως, στην Ελλάδα οι εργαζόμενοι τα τινάζουν συνήθως πριν βγουν στη σύνταξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ τα λες πολυ σοφα γιαυτο απο εδω και περα θα εχεις αερομεταφορες που πραγματικα σου αξιζουν,οπως και λαμπρα νοσοκομεια και σχολεια που ηδη κτιζονται με τα λεφτα που εξοικονομηθηκαν απο το κλεισιμο της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ οπως συνεχως υποσχονταν ο
μεγαλος ευεργετης του εθνους Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ