3/2/10

Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΧΩΡΙΣΕ. Ο ΛΑΤΣΙΟΣ ΟΧΙ


(Ισχύει και το αντίστροφο)
Σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη φυσική νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει την τεχνητή ηλιθιότητα

Καταγγέλλουμε φυσικά την δημοσιότητα στο χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου, όμως δεν είναι δυνατόν να μη δούμε και την άλλη πλευρά του θέματος. Την καλή.

Σε κάποια ζευγάρια κάνει καλό αυτή η λάιφ-στάιλ της κατρουλούς, αυτή η βλαχομπαρόκ αντιμετώπιση κάθε χωρισμού που δεν προλαβαίνει να γίνει και τον σφάζει στο γόνατο το μεσημεριανάδικο. Κάποια ζευγάρια παρατηρούν σύννεφα στη σχέση τους, ερωτικά πολύγωνα, κέρατα ως τα πέρατα και άλλα τέτοια, αλλά δεν χωρίζουν, τους ενώνει η αγάπη που πάντοτε νικά, αλλά και δεν τους αφήνει να χωρίσουν ο φόβος ότι μετά θα γίνουν ρόμπα πλεκτή στην τηλεόραση.

Υπάρχει όμως και το ανάποδο αυτού του ανάποδου. Σε άλλα ζευγάρια η μεσημεριανή τηλεόραση κάνει κακό, αλλά χρήσιμο κακό. Μια χαρά τα πάνε μεταξύ τους, υπάρχει αγάπη, δεν υπάρχουν ζήλιες και παραστρατήματα, αλλά δεν πηγαίνουν καλά οι δουλειές τους Τι να κάνουν; Βαράνε ένα χωρισμό γι να κερδίσουν τηλεοπτικές εμφανίσεις και τα μοναστήρι να είναι καλά.

Από το ΚΚΕ έχουμε ανακοίνωση για τον φημολογούμενο χωρισμό Μενεγάκη Λάτσιου:

«Εργαζόμενοι της φτωχολογιάς, μην πιστεύεις τους Κάλχες και τους Τειρεσίες. Οι φήμες περί δήθεν χωρισμού Μενεγάκη Λάτσιου είναι οργανωμένο σχέδιο της ντόπιας και της διεθνούς ολιγαρχίας για ν’ αποπροσανατολίσει τους εργαζόμενους από τα πραγματικά του προβλήματα, που εκτός από τη διάλυση του ψευτοΣΥΝ είναι και η ενίσχυσή μας. Η ενίσχυση της τσέπης τους είναι μια ρεφορμιστική κι επικίνδυνη αντίληψη, αφού έχουμε Καπιταλισμό, άρα καμία προκοπή δεν επιτρέπεται στη μοίρα των εργαζομένων. Ακόμα και αν εμφανιστεί μια επιπλέον παροχή προς τις φτωχές μάζες, εμείς θα την πολεμήσουμε γιατί τότε η πλουτοκρατία θα δίνει χρήμα για να ομορφύνει την εικόνα του καπιταλισμού και να εξαγοράσει συνειδήσεις μελών της εργατικής τάξης. Πέιτον Πλέις».

Η συγγραφέας αυτού του διάσημου Γκρέις Mετάλιους, ισχυρίστηκε: «Είμαι φρικτή συγγραφέας. Ευτυχώς όμως, οι περισσότεροι αναγνώστες έχουν φρικτό γούστο»!

Η Ελένη Μενεγάκη δε ρωτά ποτέ όταν ξέρει την απάντηση

Η Ελένη Μενεγάκη γνωρίζει ότι υπάρχει και αρσενική Ύαινα, αλλά δε μας το λέει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου