19/3/08

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΙΛΕΣ

Τι μεταρρύθμιση ασφαλιστικού και μαλακίες!...

Τι κάθισαν τα τεμπελόσκυλα οι αργόμισθοι των υπουργείων και φτιάξανε νομοσχέδιο με 120 χιλιάδες λέξεις; Δε λυπηθήκανε τις πολυθρόνες τους να τις βρωμίζουνε με λόγια του κώλου;

Μπορούσαν να βάλουν μόνο 30 λεξούλες αληθείας: «Τόσες δεκαετίες οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ φάγαμε λεφτά από αποθεματικά ταμείων. Θα τα πληρώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν περίσσευμα, γιατί εμείς παίρνουμε, δεν δίνουμε. Οι ασφαλισμένοι υπόκεινται σε έκτακτη φορολόγηση

Τι δουλειά έχει η Πετραλιά και λοιποί πεθαμένοι μπασκετμπολίστες που τους ανασταίνουν υποχρεωτικά για να κάνουν τα φάουλ και να ξαναπάνε στον πάγκο; Οι 30 λέξεις αληθείας ήταν δουλειά του Αλογοσκούφη και κανενός άλλου.

Μην ξανακούσω παρλαπίπες για αντάρτες βουλευτές της ΝΔ. Δε γούσταρα ποτέ στη ζωή μου τσάμπα μάγκες. Κάτι πρώην ψωροσυνδικαλισταράδες Μανωλάκηδες και το κακό συναπάντημα να παρατήσουνε το βουλευτιλίκι που τους χαλάει και να πάνε να τρώνε τις συντάξεις τους σε κάνα καφενείο. Μόνο εκεί κρίνονται οι μάγκες κι οι ψευτόμαγκες με αληθινές δημοκρατικές διαδικασίες.

Μην ξανακούσω ηλίθιους να λένε ότι το ΠΑΣΟΚ κάνει αντιπολίτευση. Σε ποιους; Στον ευατό τους; Σε τι; Σ’ αυτά που θα έκαναν και οι ίδιοι; Εγώ τους βαρέθηκα.

Υπάρχουν ακόμα αφελείς που πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ άλλαξε; Ποιος απ’ τις στελεχάρες τους προτίθεται ν’ αυτοκτονήσει; Ποιος μόλις ξαναγίνει υπουργός θα σκεφτεί να ξεκινήσει μάχες υπέρ του λαού για ν’ αναδειχτεί σε λαϊκό ήρωα; Ποιος; Δεν άκουσα! Μη μιλήσει κανείς, γιατί ούτε οι μαλάκες, ούτε οι μαλακίες έχουνε τελειωμό.

Για μας, ευτυχώς που υπάρχουν πουτάνες και μας θυμίζουν ότι αυτές τουλάχιστον γαμιούνται και πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: