22/11/07

Creta Nostra

Ένα-ένα καταρρίπτονται όλα τα ιστορικά δεδομένα στη χώρα μας.

Πάει κι ο μύθος του Κοσκωτά! Τώρα, ένας βοσκός στα Ζωνιανά μπορεί να κατέχει περισσότερα δισεκατομμύρια απ’ όσα επιρρίφθηκαν ότι καταχράστηκε ο Κοσκωτάς από την Τράπεζα Κρήτης. (Ονομασία κατά σύμπτωσιν)

Τελικά ακόμα δεν ξέρουμε τι θα μείνει αύριο για να το καταγράψει η ιστορία με χρυσές και αδαμάντινες σελίδες. Ίσως από ώρα σε ώρα μάθουμε και για κάτι άλλο που συμβαίνει τώρα στη χώρα μας και το ξέρουν όλοι αλλά κανείς δεν το μολογά. Τότε τι κάνουμε; Αν και η «Υπόθεση Ζωνιανά» φαίνεται φραγκοδίφραγκα, μπροστά στο καινούργιο, τι κάνουμε;

Κι έλεγα πού στο διάολο είναι τόσα λεφτά κρυμμένα και λείπουν από τον Αλογοσκούφη που πιστός στο καθήκον του μας τα βουτάει με το μακρύ χέρι του προϋπολογισμού!...

Ποιο το υπέρτατο καθήκον του υπουργού Οικονομικών και Οικονομίας; Ο ρόλος του Αντι-Ρομπέν των δασών. Ή καλύτερα ο Αντι-Ρομπέν των δασυλλίων Ινδικής Κάνναβης.

Ένα τραγουδάκι τώρα για ν' αντέξουμε τη συνέχεια, αΑφιερωμένο εξαιρετικά στο Κράτος-Κρατάκι αρμοδίων: «Κόκα είπα λέω» ή «Κόκα, κόκα, κόκα, κόκα / κονομάω μα σε σου το ’πα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: