28/10/07

ΠΡΟΒΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …..
ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ: Εμφανίζομαι στο κανάλι σας επειδή έχετε θέσει 5-6 προϋποθέσεις προκειμένου να με φιλοξενήσετε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: .....
ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ: Μία των προϋποθέσεων είναι τα «εθνικά» βάσανα. Έτσι, με αναγκάζουν οι καναλάρχαι, δυο φορές το χρόνο, στις εθνικές επετείους μας, να βγαίνω στο γυαλί και να ωρύομαι για τη σωτηρία των μαθητικών παρελάσεων.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ……
ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ: Φυσικά και δεν με πολυενδιαφέρει το θέμα. Η Πατρίς μας άλλωστε, φτιάχτηκε κομμάτι-κομμάτι με πολέμους και συμφωνίες μεγάλων δυνάμεων πολύ πριν οι μαθητές αρχίσουν να παριστάνουν τα στρατιωτάκια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …..
ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ: Επί Μεταξά μαθηταί και μαθήτριαι μετέβαιναν επί καθημερινής βάσεως εις την σχολικήν τάξιν και εφόρουν με περηφάνια στρατιωτική στολή, οπότε την ξέρανε τη δουλειά και εις τας εθνικάς επετείους παρήλαυνον ως πραγματικά τέκνα του Έθνους με υψηλό εθνικό φρόνημα και ουχί ως κορίτσια μοντέλα με κοντές φούστες και προκλητικά χτενίσματα ή αγόρια με σκουλαρίκια και μαλλί κότσο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: …..
ΒΕΒΑΙΩΣ: Ως γνήσιος Εθνικόφρων απαιτώ όπως παρελαύνουν μόνο οι ένστολοι στρατιώτες των πόλεων, της υπαίθρου, ουρανών και θαλασσών ημών. Ουδείς άλλος μην παρωδεί την επέλασιν στρατευμάτων μας επί των αδούλωτων αλύτρωτων εδαφών μας.