1/10/07

ΜΑΥΡΗ, ΧΤΥΠΑ!

Στη Χαριλάου Τρικούπη, νεοσυσταθέν στο τμήμα υποψηφιοτήτων φτάνουν σωρηδόν επιστολές στελεχών μελών και φίλων με τις οποίες γνωστοποιούν ότι δεν θα κατέβουν για πρόεδροι. Όσοι δεν στείλουν μπαίνουν αυτοδικαίως στο ψηφοδέλτιο της 11ης Νοεμβρίου….

Όσοι θέλετε ν’ αποφύγετε πιθανό διασυρμό σας σε ψηφοφορίες, μπορείτε να στείλετε την επιστολή του απελθέτω σας της προεδρίας στην οδό Χαριλάου Τρικούπη αριθμός 3-09, τρεις του Σεπτέμβρη.

Μην αμελήσετε, θα εισακουσθείτε. Όταν ήμαστάνε μικροί δε στέλναμε γράμματα στον Άη Βασίλη; Για όσους το έκαναν δεν πήγε τσάμπα ο κόπος, αφού σχεδόν όλοι παίρναμε δώρο την πρωτοχρονιά. Όχι ίσως εκείνο που ζητήσαμε, εγώ ας πούμε, ζητούσα επί τρία χρόνια να μου στείλει ο Άη Βασίλης τη Μπάρμπι της γειτόνισσας ζωντανή κι αυτός μου έστελνε μόνο το πουλόβερ. Δε φταίει ο άγιος, φταίει σίγουρα η γραφειοκρατία, μην πω τα άθλια ταχυδρομεία, που μετά έμαθα θέλανε και γραμματόσημο.

Καλά κάνει ο Αλογοσκούφης και απαλλάσσει το δημόσιο από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Εγώ το φχαριστιέμαι. Μα είναι πράματα αυτά; Έχει τα χαμηλότερα επιτόκια δανεισμού και δε λέει να σταυρώσει πελάτες. Α, μα για ποιους μας πέρασε; Για φτωχαδάκια; Ε; Για φτωχαδάκια; Για φτωχομπι.. να μην πω! Ωραίο παράδειγμα έδινε και στις άλλες τράπεζες. Φαντάζεστε να ρίχνανε και αυτές τα επιτόκια δανεισμού; Τι θα λέγανε μετά για μας τους Έλληνες που είμαστε και λεβέντες και πολλά άλλα;

ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: