10/10/07

Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ

Ο Χαρδαβέλλας χθες (Τρίτη) μέσα από τις πύλες του ανεξήγητου έψαχνε την αιτία της δυσάρεστης εξέλιξης στην υγεία Αρχιεπίσκοπου. Το μόνο που δεν ακούσαμε, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα των εκεί πανελιστών, έτσι είναι: ίσως κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, σίγουρα εξωγήινοι, έβαλαν Αμερικάνους να τον πάρουν από την Ελλαδίτσα μας και να τον αποτελειώσουν.

Ο Γιώργος Φράγκας, στο δελτίο ειδήσεων, λίγη ώρα πριν, πήρε το λόγο ν’ απευθύνει ερώτηση σε ένα γιατρό, για το ίδιο θέμα και άρχισε να αφρίζει και να σκυλοβρίζει κάποιους συναδέλφους του που εμπορεύονται την κατάσταση με την υγεία του Χριστόδουλου. Ερώτηση δεν διατύπωσε, αλλά κανείς δεν το πρόσεξε. Ο γιατρός το μόνο που είπε ήταν ότι ο πατέρας του θρυλικού εκδότη ήταν κι αυτός γιατρός, άρα δικαιούται διά να ομιλεί επί θεμάτων υγείας.
Στα λοιπά κανάλια μπλέξαμε τις βούρτσες με τις μπατανόβουρτσες. Το συμπέρασμα που έβγαλε και μου εκμυστηρεύτηκε ο γιος μου είναι ότι οι Αμερικάνοι, (ή οι γνωστοί άγνωστοι εξωγήινοι) εκτός απ’ τον Αρχιεπίσκοπο, μας διαλύουν και το ΠΑΣΟΚ.
Εγώ απορώ μόνο για ένα: Οι UFOτζήδες, άλλη όρεξη δεν είχαν; Ξεκίνησαν από τον μακρινό πλανήτη τους, διένυσαν κάποιες χιλιάδες έτη φωτός μέσα στο σύμπαν για να κάνουν ζημιά σε μια χώρα που δεν πειράζει, δεν την απειλεί, δεν ενδιαφέρει κανέναν στη Γη;
Μήπως ο Λιακόπουλος μας φέρει από την Αμερική άλλο ένα κακομεταφρασμένο βιβλίο που να εξηγεί ποιος βρωμόπουστας εξωγήινος έβαλε στο μάτι τη χώρα μας από την αρχαιότητα κι εντεύθεν;
Πάντως ο Αλογοσκούφης ακόμα τρίβει τα χέρια του με χαρά. Είναι ο μόνος υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας, πρώην Συντονισμού, που κατά τη διάρκεια κατάρτισης του προϋπολογισμού δεν ασχολείται κανείς μαζί του.
Δεν πιστεύω στη μεταφυσική, έτσι χύνω κάθε μέρα καφέ από το φλιτζάνι στο πιατάκι, αλλά λεφτά ακόμα δεν είδα. Η γυναίκα μου μόνο μ’ έβαλε να μαζέψω τη μοκέτα γιατί την είχα κάνει «Σαν τα μούτρα σου!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: