19/10/07

ΒΑΘΙΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1)

Πώς αντάλλασσαν χειραψία οι Γίγαντες και οι Τιτάνες με τον απλό θνητό;
Ποιοι και γιατί έκαναν τον αέρα αόρατο;
Η θεά Ήρα δεν είχε απατήσει ποτέ τον ατάσθαλο Δία;
Είναι τυχαίο που οι αρχαίοι ναοί ήταν όλοι ισόγεια;
Σήμερα έχω, αγαπητοί φίλοι, ένα συγκλονιστικό βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε και γίνεται ανάρπαστο. 400 σελίδες, μόνο 8 Ευρώ. Μεταφράζεται και στα Κινέζικα και στα Ρώσικα.
-Ακούς, Βλαδίμηρε Πούτιν; Θα το πάρεις κι αυτό;
Να του το δώσω; Αλλά ήρθε τις προάλλες ένας Σουηδός, το είδε και γούρλωσε τα μάτια του. Ήθελε να πάρει δέκα, να δώσει και στους φίλους του να ξεστραβωθούνε.
-Όχι ρε, δε σου δίνω. Αυτό είναι μόνο για Ελληναράδες. Οι άλλοι δεν θα πάρουν. Λυπάμαι.
Αγαπητοί φίλοι, μιλάμε για αχαλίνωτη πραγματικότητα μόνο 8 ευρώ, τιμή πολύ κάτω από την αξία του. Μέσα μπαίνω, αλλά δε με νοιάζει. Εγώ θέλω μόνο 8 Ευρώ. Αυτός που θα κερδίσει να είναι ο στρατός μας, το έθνος, τα σώματα ασφαλείας. Όχι ο Σουηδός. Θα βάλει άλλον να το πάρει όμως, γι’ αυτό προλάβετε. Ένα βιβλίο για τα μυστικά που ήξερε μόνο ο αρχαίος Έλληνας.
Και στην αρχαία εποχή Έλληνας ίσον άντρας, άντρας ίσον Έλληνας, γιατί Έλ-ληνας βγαίνει από το Ελ που στα Αραμαϊκά σημαίνει αυτό που οι άλλοι το ’χουνε μικρό και ο Έλληνας το διπλώνει για να το κάνει μισό μέτρο. Πέντε χρόνια το μελέταγα αυτό το μισό μέτρο, πέντε χρόνια έψαχνα γιατί οι Έλληνες ξέρουνε τα μυστικά της γυναίκας. Το έμαθα και δε σηκώνω κουβέντα. Αυτό είναι.
«Οι πύλες της κοίλης κλειτορίδας». Από τις πύλες αυτές βγήκε αναστενάζοντας ο υγρός άγγελος. Είναι το πιο απόκρυφο ευαγγέλιο. Τα ίδια λέει και ο Πυθαγόρας, τα ίδια κι ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Τα άλλα έθνη ζούσαν στο μαύρο σκοτάδι, γιατί ακοίμητος φρουρός στις «Πύλες της κοίλης κλειτορίδας» έστεκε ο Δίας κι άφηνε μόνο τους Έλληνες να περάσουν. Μόνο 8 Ευρώ.
Σταματάω σε λίγο, γιατί δεν θα έχω άλλα βιβλία. Ζητήστε το επίμονα. Μην το χάσετε. Όσα δεν γράφει ούτε το καινούργιο βιβλίο ιστορίας Έκτης Δημοτικού.
Από πού ξεπήδησε το ελληνικό έθνος; Από τις «Πύλες της κοίλης κλειτορίδας» οι πρόγονοί μας μπήκαν στα βαθιά, εμείς βγήκαμε στο ευεργετικό φως, στο θεϊκό φως του Απόλλωνα. Εγώ είμαι ο πρώτος που βγάζει στον πάγκο αυτό το μακρύ βιβλίο ιστορίας Έκτης Δημοτικού και Έκτης Γυμνασίου και Έκτης Πανεπιστημίου. Μόνο 8 Ευρώ.
Όσοι μας ακούτε από τις πολυκατοικίες γύρω, σηκωθείτε τώρα από τις καρέκλες, τις πολυθρόνες τους καναπέδες, τις ξαπλώστρες, από τα ντιβάνια και τις ψαροκασέλες και πάρτε αυτό το περιηγητικό βιβλίο στα βαθιά μονοπάτια τους αχανούς βάθους της γυναίκας.
Παρακαλώ μην τσακώνεστε ποιος θα το πρωτοπάρει. Ελάτε, ο τολμών νικά. Μόνο οι πρώτοι θα πάρουν και πρώτοι είναι οι Έλληνες κι εμείς τους θέλουμε σηκωμένους. «Οι πύλες της κοίλης κλειτορίδας». Έχει μέσα δωρεάν και χάρτη των ηδονικών δρόμων της αχόρταγης γυναίκας. Δώρο σας κάνω το χάρτη.
Ο Γιάννης που το πήρε χθες, που είχα το βιβλιοπωλείο στο Νέο Φάληρο, ήτανε μέσα στην ψαρόβαρκά του και μόλις το άκουσε βγήκε κι έτρεξε να το πάρει. Δεν πρόσεχε τίποτα κι έπεσε στη θάλασσα. Ναι, βρεγμένος ήρθε και τ’ αγόρασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: