19/2/10

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗ

Οι δημοσιογράφοι έκαναν τη δουλειά τους. Ενημέρωσαν τον κόσμο που ζητά προστασία ότι το 25χρονο παλικάρι στο Βύρωνα το σκότωσαν από την ασχετοσύνη τους οι αστυνομικοί.

Είδαν έναν ακάλυπτο άνθρωπο, δε σκέφτηκαν μήπως δεν είναι από αυτούς που ψάχνουν και άρχισαν να τον πυροβολούν, αφού ήταν εύκολος στόχος.

Ο υπουργός αστυνομίας ή προστασίας του πολίτη δε φταίει για μια ηλίθια πράξη αστυνομικών φυσικά, αν όμως την περάσει στο ντούκου, χωρίς ψάξιμο και χωρίς τιμωρίες, τότε, συγνώμη, αλλά το υπουργείο αυτό δεν είναι προστασίας του πολίτη που σκοτώνεις αλλά προστασίας του ασφαλίτη.

Από τη βαλλιστική εξέταση μπορούν να δουν σε ποιον ανήκε το όπλο που σκότωσε τον άτυχο υδραυλικό. (Άτυχος που ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει και να κάνει οικογένεια)
Μπορούν άνετα μετά τη βαλλιστική να βρουν και να πιάσουν τον καουμπόη της συμφοράς και να του τα πούνε.
-Ρε μαλάκα, γιατί σκότωσες τον άνθρωπο;
-Επειδή αυτόν μπορούσα να πετύχω, στρατηγέ μου. Ποιον να σκότωνα;

Περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας, που διέταξε ο Χρυσοχοΐδης από την πρώτη μέρα σε βάρος των οργάνων που ξεφτιλίζουν το σώμα και πολλούς και πολλά άλλα.

Να μαζέψει κάποιος και τον αρχηγό της αστυνομίας τον υποστράτηγο Οικονόμου. Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι οι αστυνομικοί πήγαν εκεί στη γειτονιά του Βύρωνα, αλλά λέει δεν πήγαν για να ανταλλάξουν πυροβολισμούς, αλλά για να εντοπίσουν κρησφύγετο εγκληματιών. Μα, και τότε προετοιμάζεσαι. Μπορεί να μη θες πυροβολισμούς, αλλά άμα θέλουν οι παράνομοι; Δεν είναι δικαιολογίες αυτές, κυρ-Οικονόμου μας!... Απλώς εκνευρίζουν τους θερμοκέφαλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: