12/9/12

ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Αναρτήθηκε 11/1/2008 
Αφού τα στελέχη των υπουργείων λειτουργούν σαν «ιδιώτες» και μικροπωλητές, γιατί να μην περάσουν όλες οι υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα; Δίνουμε παραδείγματα:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ: Να το αναλάβουν απευθείας οι προμηθευτές όπλων. Δεν κάνει και τίποτ’ άλλο αυτό το υπουργείο. Όπλα αγοράζει, όπλα πουλάει, όπλα πετάει. Τι δουλειά έχει ένας πολιτικός εκεί μέσα;

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΥΠΕΧΩΔΕ: Μπορούν να συγχωνευτούν και να τ’ αναλάβει απ’ ευθείας ομάδα μεγαλοεκδοτών τύπου. Και θέατρα έχουν και κινηματογράφους κι εκδοτικούς οίκους και ΠΑΕ και τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες, περιοδικά και ό,τι άλλο χρειάζεται για την προπαγάνδιση του έργου τους. Α, διαθέτουν και οικοδομικές επιχειρήσεις για να χτίζουν και να χαράσσουν δρόμους πάνω στ’ αρχαία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ: Ν’ αποσχισθεί από το Παιδείας και να διατεθεί απ’ ευθείας στην Αρχιεπισκοπή, όχι μέσω υφυπουργού.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών ξέρει καλύτερα τη δουλειά που βάζουν οι κατά καιρούς πρωθυπουργοί να κάνει ο κάθε άσχετος. Οικονομία και εργασία είναι ένα και το αυτό. Τα νούμερα πάνε καλά. Υφυπουργείο Ασφάλισης-Συνταξιοδότησης σε ένωση ασφαλιστικών εταιρειών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: Η Πρεσβεία των ΗΠΑ εκπροσωπεί καλύτερα τις επιχειρήσεις της χώρας αυτής που μπορούν να επενδύσουν στις νέες χώρες ειδικά των Βαλκανίων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ: Συγχώνευση και πακέτο στους ακτοπλόους, που έχουν στα χέρια τους και το Αιγαίο και τα ξενοδοχεία των νησιών, αλλά και ολόκληρης της χώρας.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΥΠ)ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: Τι χειρότερο θα κάνουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι στην αγορά, απ’ ό,τι καταφέρνει ο εκάστοτε υπουργός;

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Να φτιαχτεί ομοσπονδία εταιρειών δημοσκόπησης και ν’ αναλάβει τη διοίκηση της χώρας. Έτσι, δεν θα χρειάζονται κι εκλογές. Τα υπόλοιπα να τ’ αναλάβει απ’ ευθείας η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως υφιστάμενη υπηρεσία των Περιφερειών. Την αστυνομία να την αφήσουν επίσημα να κάνει ό,τι γουστάρει, όπως γίνεται μέχρι σήμερα από αρχαιοτάτων χρόνων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Δεν χρειάζεται.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ: Να περάσει στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Να καταργηθεί, αφού οι αγρότες έτσι κι αλλιώς αρχίζουν ν’ αλλάζουν δουλειά και από τρόφιμα αγοράζουμε μια χαρά από τα σούπερ-μάρκετ και τις γειτονικές χώρες, όπου τα βρίσκουμε φτηνότερα. Δεν είναι τυχαίο που στη Βουλγαρία στην Τουρκία, τα Σκόπια και την Αλβανία τα σούπερ-μάρκετ λειτουργούν και τα σαββατοκύριακα επί 24ώρου βάσης για να εξυπηρετούν τους Έλληνες τουρίστες με τους ψυγειοκαταψύκτες στις σχάρες των αυτοκινήτων τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ: ΟΤΕ και Ολυμπιακή δεν θα έχουμε, τι να τον κάνουμε τον υπουργό; Και εταιρείες τηλεφωνίας έχουμε και Γερμανούς να σχεδιάζουν και να εκμεταλλεύονται δρόμους. Μόνο υπουργός μας έλειπε για να τα κάνει θάλασσα.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ: Δεν χρειάζεται. Ο Γκέμπελς ζει σε όλα τα υπουργεία.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: Να γίνει μουσείο κωμικής πολιτικής ιστορίας.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: Δεν χρειάζεται να μένει στην Ελλάδα. Θα επιλέξουμε έναν περιηγητή της Υφηλίου και θα μαθαίνουμε τα νέα του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!

Dimitris Tsakalias είπε...

Φίλε,
Νομίζω, έρχονται στιγμές που αισθανόμαστε την ανάγκη να δείξουμε σε κάποιους πώς ακριβώς θέλουν τον κόσμο. Δεν έχω αυταπάτες. Δεν νομίζω να χωνέψουν ποτέ ότι τους καταλάβαμε. Δεν θα σταματήσοάφουν ποτέ να μας κοροϊδεύουν. Εμάς δεν μας πειράζει καθόλου, πειράζει όμως αυτούς που δεν θα σταματήσουν ποτέ να κοροϊδεύουν ούτε τους εαυτούς τους και να παραμυθιάζονται μεταξύ τους ότι είμαστε κορόιδα και μασάμε. Μπορεί να είμαστε οι απόξω, αλλά δεν παθαίνουμε τίποτα. Εμείς τουλάχιστον είμαστε ελεύθεροι να λέμε αυτό που θέλουμε, χωρίς ψευδαισθήσεις ότι μπορούμε να πούμε ψέματα. Αν καταλάβουμε ποιοι και πόσοι πολλοί είμαστε οι "εμείς", τότε ο κόσμος θα γίνει όπως πρέπει καλύτερος.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΚ.ΜΠΑ, έγραψες! χαχ φοβερό!

Δημήτρη, ξέρουν ότι τους πήραμε χαμπάρι, αλλά νομίζουν α/ ότι είμαστε πολύ λίγοι (αδίκως) β/ ότι είμαστε τόσο απονευρωμένοι (δικαίως) που ανεχόμαστε όσα και να μας πετάξουν στη μάπα.

Αφού δεν αντιδρούμε είμαστε άξιοι της τύχης μας!


Αντικονφορμίστρια