20/8/12

ΑΠΟ ΤΗΝ Η ΕΛΛΑΔΑ των ΧΡΩΜΑΤΩΝ

ΠΡΩΤΟ ΧΡΩΜΑ: ΜΑΥΡΟ
  • Μου αρέσει η πατρίδα μου κι ας μου μαυρίζει την καρδιά. 
  • Όλα τ’ αγοράζουμε από καταστήματα και λαϊκές αγορές στη μαύρη αγορά, αλλά cd και dvd παίρνουμε από μαύρους.
  • Η Κυβέρνηση διαχειρίζεται το μαύρο ριζικό μας έχοντας στον τομέα της διακυβέρνησης μαύρα μεσάνυχτα. Στην μαύρη καψερή αξιωματική αντιπολίτευση αντιθέτως, κυριαρχεί μαύρο σκοτάδι. Έκανε μαύρα μάτια να δει την εξουσία και περιμένει τη μαύρη ώρα να περάσει μπροστά από την Κυβέρνηση μαύρη γάτα, ώστε στις επόμενες εκλογές να τη μαυρίσει ο λαός.
  • Οι δημοσιογράφοι κάποτε είχαν πρότυπο τη μαύρη τρύπα. Μετά, μαυρίσανε από το κακό τους, άφησαν τη δημοσιογραφία και πέταξαν μαύρη πέτρα πίσω τους. Τώρα φοράνε μαύρα γυαλιά και όποιον απ’ αυτούς δεν υπηρετεί επιχειρηματίες που τους πληρώνει με μαύρα λεφτά, τον έχουν για μαύρο πρόβατο.
  • Στις κινητοποιήσεις μας πανηγυρίζουμε για το μαύρο μας το χάλι τραγουδώντας όλοι μαζί «Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά». Στις δεύτερες φωνές οι αστυνομικοί κυνηγάνε τα παιδιά με τα μαύρα ρούχα να τους μαυρίσουν το μάτι, ενώ υπερίπτανται όλων τα μαύρα πουλιά, τα μαύρα κοράκια που τα καταγράφουν όλα.
  • Ό,τι και να γίνει το χειμώνα όταν έρχεται καλοκαίρι το ξεχνάμε και το μόνο που μας νοιάζει είναι να καθόμαστε κάτω από τον Ήλιο να μαυρίσουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΤΡΙΏΤΗ.Είσαι και ο πρώτος.Εισαι ο πατριώτης που δουλεύει στα ξένα γιά να έρθει στον τόπο του και να επενδύσει με χαρά.Το κράτος όμως(οι υπάλληλοι,του ζητούν άδεις ΙΚΑ,ΜΙΚΑ,ΕΦΟΡΙΑΚΑ,ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ.Οταν αυτός πίναγε κανείς δεν είχε ενδιαφερθεί να του δώσει κάτι όταν όμως απόκτησε και ήρθε να δώσει ,οι πατριώτες τα θέλουν όλα.Αυτό λέγεται αλλυλεγγύη του χαιρέτα μας τον ΠΛΑΤΑΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα ισχύειμονο ο νόμος του ΣΟΥΡΚΟΎΤΗ.Αυτό που θα μας σώσει είναι η προσμονή της καλοπέρασης στην άλλη ζωή.Δηλ. ΅:ΣΑΜΣΑΜΑΡΑ ή κάπως έτσι.

Ανώνυμος είπε...

Ένα ανεκδοτάκι!...
- Ξέρετε το καινούργιο πιο σύντομο ανέκδοτο;
- ...
- Ο Γιωργάκης κλείνει την ψαλίδα!
- ...
- ...με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!