Σελίδες

20/3/21

Μαλδίβες αποσυμπίεσης

ΩΣ ΕΔΩ
Η κυβεκπρόσωπος τύπου Πελώνου και Φασισταίου διέσπειρε ότι τη θέση των έξυπνων μέτρων παίρνουν οι τετραπέρατες βαλβίδες αποσυμπίεσης, άρα ο κορονοϊός αντιμετωπίζεται μόνο με χύτρες ταχύτητας.

Συνεδρίασε η επιτροπή λοιμωξιολόγων-επιδημιολόγων και προσάρμοσε τη νέα πρότασή των επιστημόνων στις δηλώσεις Μητσοτάκη στο CNN, όπου την προανήγγειλε. 

Ο εναγκαλισμός με την ακροδεξιά οδήγησε τον λαό, ειδικά τους νέους, ν' αμφισβητούν την αξία της πολιτικής και του Αριστοτέλη. Ο Μητσοτάκης κατάφερε ν' αμφισβητείται και η ιατρική, αλλά και η λογική. 

Πήραν πίσω τα έξυπνα μέτρα. Πράγματι, όπως κανείς λαός δεν αντέχει να τον κυβερνούν εξυπνότεροι, έτσι και κανείς αρμόδιος δε μπορεί να λάβει εξυπνότερα μέτρα από τον ίδιο. Το ότι κάποιοι δεν θεωρούσαν αυτά τα μέτρα έξυπνα ήταν έμμεση κριτική κατά αυτών που τα ελάμβαναν. Ο λαός τα έπαιρνε στο κρανίο.

ίσως χαλάρωνε τους συνωστισμούς η 24ωρη λειτουργία όκων των καταστημάτων, όπως και η 24ωρη συνεχής τηλεοπτική εμφάνιση Αδ-Όνειδος.

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να μετακομίσω σε άλλο δήμο πάνω από 2 χιλιόμετρα απόσταση από το πρώην σπίτι μου.

Στα εξωτερικά θέματα άμυνας του Μαξίμου πήραμε την κάτω βόλτα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υφίσταται συγχαρητήρια από bots Μπουρκίνα Φάσο, Πρώην Άνω Βόλτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου