19/9/17

Άδωνις Μακάρθι

Το πρωί στον Σκάι ο Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο Μιχαλολιάκος είναι ενεργό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φύρερ Χρυσαβγάς διαμαρτυρήθηκε και απείλησε τον Μπουμπούκο ότι θα τον φιλήσει στο στόμα.

Τότε ο Άδωνις έντρομος προσπάθησε να τα μπαλώσει: «Δεν εννοούσα εσένα, μωρέ. Δεν είσαι ο μόνος με αυτό το επώνυμο».

Κι εγώ με τη σειρά μου αποκαλύπτω: Το Β' τμήμα του Αρείου Πάγου γνωμοδότησε ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογές κόμματα με κόκκινα δάνεια.

Αλήθεια, τα χρέη της εκδοτικής εταιρείας του Γεωργιάδη και του αδελφού του τι γίνανε;

Ό,τι κακό και να συμβεί στη χώρα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ θ’ «αποκαλύψει» μπλεγμένο κι ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που θα φιλοξενήσουν όλα τα «έγκυρα» μέσα. (Κι έξω) Την επόμενη μέρα θ’ αποκαλυφθεί ότι επρόκειτο περί κοινού και πρόχειρου ψέματος, θα το μάθει κανείς. Εκπληκτικό δείγμα του πώς σκέφτονται να κυβερνήσουν.

Τι πάρτι ή tea party έγινε στην Υγεία στα χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Ο ΣαββατοΚυριάκος Μητσοτάκης δεν απαντά, ξοδεύει το χρόνο του ν’ απορεί για την πρόοδο της οικονομίας της Ελλάδας. Σάββατο βράδυ ο Κυριακούλης αναφώνησε φωναχτά κι ευρωπαϊκά: «Για tea και POS?» Η Φώφη ζητά αλλαγή και τώρα πια. Ο Αλί Πασάς απαντά αυστηρά στον Γεωργιάδη: «Δεν είμαι, καλέ, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Άδωνις επιμένει: «Όλοι οι κακοί του ελληνικού κινηματογράφου είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ».

Ναι και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις Μακάρθι ζητά τη διαγραφή του Δένδια από τη ΝΔ, γιατί, όπως του είπε κάποιος που κατουρούσε δίπλα του στην Καλλιόπη της πλατείας Συντάγματος, είναι πράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ. Υποψίες του Αδ-Όνειδος περιτριγυρίζουν και τον Κούλη, για τον οποίο ακούγεται ότι είναι πράκτορας του Βενιζέλου.

Ο Χίτλερ πολιτικά δεν ήταν φυτοφάγος, αφού έτρωγε ανθρώπινο κρέας. Οι χρυσαβγάδες δεν τιμούν τη μνήμη του, γιατί με μισθούς εφοπλιστών τρώνε τα πάντα.