20/8/14

Κι ο Άγιος καψούρα θέλει

Από 15/2/2009
Στα καταστήματα η αγορές δώρων για τη μέρα των ερωτευμένων
σημείωσαν πτώση κατά 30%.

Από την κυβέρνηση λένε ότι η μείωση έχει να κάνει με το ότι οι Έλληνες δεν ερωτεύονται τόσο πια εξαιτίας του ΠΑΣΟΚ.

Από το ΠΑΣΟΚ λένε ότι δεν έχει λεφτά ο κόσμος για να ερωτευθεί επί πληρωμή.

Καταγγέλλουμε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διότι:
Πρώτον, αυτός ο Άγιος δεν καλύπτεται από το εορτολόγιο ορθοδόξων ημών.

Δεύτερον, ο έρωτας δεν είναι συναίσθημα, είναι ένστικτο.  Πώς λέμε, την ερωτεύθηκα ενστικτωδώς.

Μιλάμε για το βασικό ένστικτο του ανθρώπου, δηλαδή το μοναδικό, το ένστικτο της ζωής. Ερωτευόμαστε με μοναδικό σκοπό, ασυνείδητα, να κάνουμε απογόνους.

Τον έρωτα τον φέρνει στο τραπέζι της συζήτησης, όχι της κουζίνας, η όσφρηση. Μυριζόμαστε ότι με το πιθανό ταίρι, που έχουμε μπροστά μας, μπορούμε να κάνουμε γερά παιδιά. Οι χημικές ουσίες που παράγονται στα βλεννογόνα της μύτης, περνάνε στο στομάχι και από κει ξεκινάει η αναστάτωση όλων των ιστών του σώματός μας. Εξού και ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Αν δεν τρως δηλαδή, πάει κι ο έρωτας, πάνε κι όλα.

Σε έρευνα το 42% των ερωτηθέντων είπε ότι σημαντικότερο στον έρωτα είναι τα οικονομικά. Γι’ αυτό ο έρωτας πρέπει να γίνεται επί πληρωμή, ακόμα και σε παντρεμένα ζευγάρια. Με άλλο τρόπο εκεί, αλλά πάντα επί πληρωμή. Φυσικά και η κοπέλα της παντρειάς θα προτιμήσει τελικά τον πλούσιο να παντρευτεί κι όχι τον ψωμόλυσσα.

Το Μόνο 31% των ερωτηθέντων σ’ αυτή την έρευνα, κάτω από το 1/3 πιστεύει ότι η συναισθηματική σχέση είναι ο κινητήριος μοχλός του έρωτα. Βέβαια!... Χρειάζεται και τροφοδότης λογαριασμός για να αγοράζουμε καύσιμα.

Τέλος, μόνο το πενιχρό 16% απάντησε ότι το βασικό στον έρωτα είναι το σεξ.

Συμπέρασμα: Μας λείπει 16% σεξ, μας λείπει 31% καψούρα και 42% χρήμα. Σ’ αυτή την περίπτωση, τι θα κοιτάγατε εσείς να λύσετε;


Έχετε πλούσια ανδρικά ανατομικά προσόντα; Σπεύσατε να δηλώσετε εθελοντής στο πρώτο Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών, που ιδρύθηκε στην Πάτρα.

Σάλο έχει προκαλέσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα η πρωτοποριακή ιδέα του παλαίμαχου διαιτητή της Α΄ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γιώργου Αστερή, η οποία ελκύει σαν μαγνήτης και γνωστές Αθηναίες! 17 άτομα που ίδρυσαν και το κόμμα ανικανοποίητων γυναικών. Γιατί όμως αυτά τα κάνουν άντρες και όχι οι ίδιες οι γυναίκες;

Εμένα άραγε μ’ αρέσουν οι σεξουαλικά ανικανοποίητες γυναίκες; Δεν ξέρω, είμαι όμως πολύ εκλεκτικός σ’ αυτά. Εμένα μ’ αρέσουν μόνο δύο είδη γυναικών: οι Ελληνίδες και οι ξένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: