18/9/18

Νέα ΤηλεΔημοκρατία

Υπέρ της ΝΔ μιλάνε τα νούμερα. Τα τηλεοπτικά νούμερα. Και οι αριθμοί και οι μαϊντανοί.

Πράγματι, ο Κούλης πρωθυπουργός θα κλείσει την ΕΡΤ και θα κρατικοποιήσει τον Σκάι.

ΤΣΟΧΑ
Ο ράφτης όταν κόβει Καψώχα, τη δική του βγάζει πρώτα.
Ορμάει η μπόχα στον Καψώχα;

Από σήμερα ο γείτονάς μου βλέπει συνέχεια ΕΡΤ, "Γιατί δεν έχει πια δεξιούς βουλευτές", μου είπε. Του εξήγησα ότι όπου να 'ναι θα τους ακολουθήσουν και οι θαυμαστές τους, οι βουλευτές της Φώφης. Εκεί να δεις χαρά.  Το ειδησεογραφικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, έστω με αυτό τον τρόπο, άρχισε να σοβαρεύει.

Στη ΝΔ αποφάσισαν να δίνουν μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αλήθεια, σε πόσες έδρες παίζει η ΝΔ; Κάθε μεγάλη ομάδα έχει μία επίσημη έδρα. Όταν παίζει σε ξένο γήπεδο κι αισθάνεται εντός έδρας τότε το παιχνίδι είναι πουλημένο από ομάδα δορυφόρο. Κάθε ομαδούλα υπολογίζει να γλιτώσει τον υποβιβασμό μόνο από εντός έδρας αγώνες. Γιατί να χαλάει λεφτά να τρέχει εκτός και να χάνει;

Εύλογο ερώτημα: Όσοι πηγαίνουν μόνο σε ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια τι είναι; Ιδιώτες;

ΕΡΤ προς ΝΔ: "Σταματάμε να σας προ(σ)βάλλουμε".


Άι κιου ότο κιου

ΝΔ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Στην Αργεντινή μέσες άκρες μεγάλες φίρμες είναι ο Μέσι και ο Μάκρι. Ο Μέσι παίζει μπάλα, ο Μάκρι κατάφερε και τους πήρε όλους η μπάλα και πάνε χρεοκοπημένοι ξανά στο ΔΝΤ.

Το ασφαλιστικό του Κούλη υπόσχεται ότι θα στείλει τους συνταξιούχους στον παράδεισο κυριολεκτικά.

Η υπόσχεση του Κούλη στη ΔΕΘέλω για την είσπραξη και τον καθορισμό του ΕΝΦΙΑ από τους δημάρχους άναψε φωτιές. Απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Οι δήμοι θα ορίζουν την τιμή και θα εισπράττουν τον ΕΝΦΙΑ, υποσχέθηκε (σε ποιον;) ο Κούλης από τη ΔΕΘέλω. Άριστη πρόταση. Ο πιθανός αγοραστής ακινήτου δεν θα ξέρει τι φόρο θα πληρώνει, έτσι θα τιναχτεί στον αέρα αυτή η αγορά. Να δούμε μετά ποιος θ' αναλάβει την ευθύνη.

Στη ΝΔ δεν υπάρχουν εισαγγελείς.

ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑΨΑΡΙΑΝΟΣ: Πιο ΝΔ χορταίνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: