20/9/18

ΔΕΘ 2

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις λένε ότι πρέπει άμεσα να γίνει Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης 2.

Ο πετυχημένος Γιάννος Παπαντωνίου κινδυνεύει να πάει φυλακή για ξέπλυμα χρημάτων, από μίζες για εξοργιστικά προγράμματα. Εντάξει, εξοπλιστικά προγράμματα, το ίδιο είναι. 

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση επειδή έκοψε τις μίζες που έδιναν ανάσες στην αγορά και το χειμώνα την αναθέρμαιναν. Η αγορά δεν τονώνεται σοβαρά με επιδόματα στους τεμπέληδες και τους ευρωβουλευτές συναδέλφους της Καϊλή(ς). Ζητούμε αναθεώρηση του Συντάγματος με σκοπό την καλύτερη διάκριση μιζών εξουσιών.

Δεν θα συνεχιστεί η δίκη της Ζήμενς, εξαιτίας (χάριν γι' αυτήν) μη εύρεσης μεταφραστού που θ' αποδώσει στα ικανοποιητικά ελληνικά τ' όνομά της.

Παίζουν καθυστέρηση στη δίκη τους και της συμμορίας τους οι χρυσαβγάδες, γιατί πιστεύουν ότι θα οδηγηθεί στα πέναλτι. Έχουμε τους μαλάκες που αξίζουμε.

Τι νούμερο είχε ο άθλος του Ηρακλή “Η κόπρος του Χρυσαυγία”;

Απαιτούμε να φύγει ο Καμμένος από την συμπολίτευση και να έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας. Η αντιπολίτευση με πάνω από 151 έδρες θα βγάζει τους νόμους και η κυβέρνηση θα τους εφαρμόζει. Αυτό μέχρι η κυβέρνηση μειοψηφίας καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της αντιπολιτευτικής πλειοψηφίας. 

Ο Καμμένος ξέρει ότι ακόμα και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜακεδονίας αν δεν συγκεντρώσει 70% δεν θεωρείται έγκυρο. Ό,τι και να γίνει όμως ξέρει καλά ότι από της Βουλή των Ελλήνων η συμφωνία των Πρεσπών θα υπερψηφιστεί. Το πολύ-πολύ ν' αποσύρει τους υπουργούς του μαζί με τον ίδιο από την κυβέρνηση και να λειτουργήσει ως κόμμα σε προεκλογική περίοδο.

Οι μεγάλοι εργοδότες διαφωνούν με τη Λαγκάρντ που ισχυρίστηκε (ή παραπονέθηκε) ότι δεν γλέντησε την περιπέτεια στην Ελλάδα. Ούτε εμείς τη γλεντήσαμε, αλλά δεν παραπονιόμαστε, είμαστε σίγουροι ότι θα χορέψουμε καλά στα κάρβουνα την επόμενη φορά  με τον Κούλη πρωθυπουργό.

Το Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας, -σύνθετη ονομασία με γεωγραφικούς προσδιορισμούς- φεύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το Brexit νίκησε, αλλά δεν στέρεψε ο Τάμεσης, δεν βούλιαξε το Σίτι, δεν καταβαραθρώθηκε το χρηματιστήριο του Λονδίνου, δεν μαράζωσε η βρετανική ναυτιλία, δεν ξεράθηκαν οι φορολογικοί παράδεισοι της πρώην αυτοκρατορίας, δεν χάθηκε η αγγλική γλώσσα. Ανησυχούμε γι' αυτά που δεν έγιναν μήπως είμαστε μαλάκες όταν φοβόμαστε απειλές ευρωγραφειοκρατών.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Ναι, ναι, τα τουίτερ των τουριστών λέγονται τουρίστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: