9/6/18

Makebonia

Καθόλου τυχαίο που οι εχθροί μας, εθνικοί συνωμότες, δεν σκέφτηκαν την απλή λύση για την ονομασία της ΠΓΔΜακεδονίας: το όνομα μαϊμού.

Όπως ο Κούλης που σε βαρετές τελετές στέλνει σωσία.

Το Makedonia είναι ελληνικό, δεν το παραχωρούμε. Οι ιμπεριαλιστές ΠΓΔΜακεδόνες όμως είναι ικανοί να κυκλοφορούν στη διεθνή πιάτσα ως Makebonia ή Mekedonia, κάτι πολύ επικίνδυνο για την εθνική μας υπόσταση, αλλά και για οικονομικούς λόγους, αφού παραβιάζουν πατέντες μας. Φανταστείτε να κυκλοφορούν, κόντρα στον Μακεδονικό μας Χαλβά, προϊόν μαϊμού “Makeboninan Xalbas”.   

Δυστυχώς οι σεμνοί συμπατριώται μας καίγονται για τ όνομα "Μακεδονία", αλλά δεν μπορούν ακόμα να κάνουν κάτι εναντίον της συνωμοσίας να λέγεται η χώρα μας Γραικία κι εμείς υποτιμητικά Γραικοί. Ούτε τους αφήνουν να διαμαρτυρηθούν που κάποτε, αλλά μέχρι και σήμερα μας λέγανε και μας λένε Ρωμαίους. (Ρωμιούς) Εντάξει, δεν είναι σαν τους κυβερνητικούς που δεν τους νοιάζει το όνομα Μακεδονία, απλώς κάνουν διαπραγματεύσεις για να κερδίζουν ψήφους.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έρχονται από το μακεδονικό πρόβλημα με ευθύτητα: “Καταδικάζουμε το παρελθόν μας απ' όπου κι αν προέρχεται”.

Ο Χριστός ήταν είναι και θα είναι Μακεδόνας

Ο Τραμπ κατάφερε κι έκανε την πρώτη οικονομική δύναμη του κόσμου εχθρό των έξι κατώτερών της. Φτάνει σε σημείο να τις δέρνει κιόλας. G7 = G6vs1

Και ο Ερντογάν, πανταχού πατών.

Οι πολιτικοί δεν έχουν αδιέξοδα. 
Πάντα υπάρχει επαγγελματική εναλλακτική λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: