6/6/18

Μητσολάκης

Βλέπω στο φλιτζάνι ότι καταργείται το αφορολόγητο για εισοδήματα πάνω από ένα εκατομμύριο το χρόνο. Κούνια που μ' εκούνι-ε.

Όπου Μητσοτάκης και μάλαμα στην τσέπη του.

ΦΙΛΟΣΟΦΙ
Δεν είναι δυνατόν να ξέρω αν υπάρχει Θεός, αφού κατά τη διάρκεια της τελευταίας του εμφάνισης στη Γη, τα Θεοφάνια δεν είχα ακόμα γεννηθεί.

ΚΑΤΑ ΣΠΥΡΑΚΗ
Δεν θα είμαι ούτε εγώ υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη, ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Λαμία ή στην Αγουλινίτσα.

ΚΙΝΗΣΗ
Τους Ιταλούς θα τους μάθουν να ψηφίζουν οι αγορές, εμάς η Τροχαία, γιατί όταν ερχόμαστε από δεξιά η Ελλάδα σταματάει, αλλά όταν ερχόμαστε από αριστερά περνάει και πάει.

ΜΜΕ σημαίνει / οθόνη πουλημένη.

Αυτή που εκφωνεί ειδήσεις του Σκάι γάιδαρο, η CIA Μπακογιάννη, μας είπε ότι ο Ερντογάν ισχυρίζεται μέσω τρίτων ότι συμφώνησε με τον Τσίπρα να του παραδώσει τους οκτώ στρατιωτικούς πέρα από αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Τυχαία (;) το δέχονται ως αλήθεια Σκάι Σταρ και Άλφα. Αναμεταδίδουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργό δεν κρατά το λόγο του και όλα αυτά γιατί; Μη χάσουν τον Τούρκο παραγωγό και τα προγράμματά του, με πρώτο το ριάλιτι επιβίωσης; Κι όμως έτσι είναι, δεν παίζονται τα άτομα που το παίζουν καναλάρχες κι ούτε ένα ριάλιτι της προκοπής δε μπορούν να σάξουν χωρίς τη βοήθεια του Τούρκου φίλου του Ερντογάν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: