19/6/18

Ψωροσκόπιαινα

Η ελληνική Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι 51%
Ως βέρος στο δεξί εθνικιστής τίθεμαι με νύχια και με δόντια υπέρ της συμφωνίας με τους Γυφτοσκοπιανούς, για να μπουν στο ΝΑΤΟ και  να τους πουλάμε μεταχειρισμένα όπλα μας. Θέλω να μπουν οι Γυφτοσκοπιανοί στην ευρωζώνη, να φάνε κι αυτοί μνημόνια, να μάθουν να ζουν σε τσαντίρια.

Θα προσπαθήσω να είμαι σοβαρός. Ο Κούλης κατήγγειλε ότι ο Τσίπρας έσυρε την Ελλάδα στην αποδοχή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜακεδονίας για να ικανοποιήσει απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Θα τρελαθώ, τόση σοβαρότητα μόνο με Κούλη την αντέχω. ΕΟΚ-και ΝΑΤΟ το ίδιο μαντολάτο.

Ο Κούλης Σαμαράς ισχυρίστηκε στη Μέρκελ ότι δεν τρέχει τίποτα με τη συμφωνία, απλώς παριστάνει τον εθνικιστή για να κρατήσει την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του. Αμέσως μετά κινδύνευσε η ενότητα Χριστιανοδημοκρατών-Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, επειδή το Λιστενστάιν διεκδικεί την ονομασία “Νότια Βαυαρία” και απειλεί να πάρει το Μόναχο.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ
Η Φώφη Μητσοτάκη εξηγεί ότι άλλαξε γραμμή στο ΠΑΣΟΚ και τα ρετάλια του, τάσσεται κατά της σύνθεσης ονομασίας, για να διατηρηθεί η ενότητα στον αντιπολιτευτικό της εταίρο, τη ΝΔ, την οποία με χαρά θα συμπεριλάβει στην αυριανή κυβέρνησή της.

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ


ΤΟ ΚΑΡΑΓΑΜΗΣΑΝΕ
Νομίζω την οσιομάρτυρα υπέρ της πατρίς τη λέγανε Ελένη Καραγαμίδου. (Μιλάμε για την αστυνομική βία στο εθνικό συλλαλητήριο που έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο του Πισογαμί και Πισοδέρι)


ΝΔ: Το 2008 η Ντόρα δεν είπε ότι δέχεται το όνομα “Βόρεια Μακεδονία¨, αλλά “Βόρεια Μακεδονίας”, μην πούμε “Βορείως της Μακεδονίας” ή το αμετάφραστο “Παναπτημακεδονία”. Δεν μεταδίδω άλλο, γιατί τόση αλήθεια την αντέχω μόνο από τον Σπυραντώνη Γεωργιάδη.

ΣΠΑΕΙ ΚΑΡΥΔΙΑ
Νεοδημοκράτης δημοτικός σύμβουλος στο Παγγαίο-βαγγέο, Πριονίδης ζήτησε να σπάσουν οι ντόπιοι μαγαζιά και αυτοκίνητα αριστερών. Αυτή την καλύτερη Ελλάδα θέλουμε και ατενίζουμε με αισιοδοξία το παρελθόν.

Να τον είχες χάσει, εντάξει, αλλά πόσο έξυπνο είναι να θες να γυρίσεις τη χώρα στον εμφύλιο που κέρδισες;

Προφητεία Μπαρμπαρόσα: Ούτε σήμερα θα γίνει το πραξικόπημα των χρυσαβγάδων. 

Ο κρατούμενος Μπαρμπαρούσης μετανοεί για την επέμβαση του στρατού που ζήτησε και διοργανώνει συγκέντρωση υπέρ της Δημοκρατίας του Γεωργίου-Μιράντα Παπαδοπούλου.

Άμπαλε Κικίλια, διάβασε τα SOS μη σου πετάξουν κάνα πρόχειρο διαγώνισμα πάλι.

Σ' αυτό το Μουντιάλ είμαι με την Ιταλία. Αποκλεισμένος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: