22/5/18

Το σύμπαν, η ηλιθιότητα και η ακροδεξιά δεν έχουν μέγεθος

Έδειξε ο Βέγγος τη σοβαρότητά τους
Στην κατοχή, όλη τη Θράκη και το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ο Χίτλερ το είχε δώσει στους Βούλγαρους. Κράτησε μόνο τη Θεσσαλονίκη.Τη δυτική Mακεδονία είχε δώσει στους Ιταλούς φασίστες.

Με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι ήταν και η Ρουμανία και ο στρατός της και τα πετρέλαιά της, τότε 7η παγκόσμια δύναμη. Αυτός είναι ο φασισμός παιδιά, λίγη ιστορία δε βλάπτει. Με βάση αυτά, δε βλέπω πολλή μαγκιά να υποστηρίζει κάποιος τους ναζιστές.

Μην πούμε ότι ο Χίτλερ είχε υποσχεθεί τη Θεσσαλονίκη στον βασιλιά της Γιουγκοσλαβίας...

Θυμίζουμε, ο ναζισμός, εθνικισμός στα ελληνικά, κατέστρεψε οικονομικά τη Γερμανία. Τι να τους  ζηλέψω, γαμώ το κέρατό μου;

Πάμε στο σήμερα. Τι κατάφεραν οι νοσταλγοί των κατακτητών της Ελλάδας; Να σιγουρέψουν την επανεκλογή Μπουτάρη, καθόλου παράξενο από την πρώτη Κυριακή. Το κατάφεραν με την ηλιθιότητά τους, που απαγορεύει στους αντιπάλους τους να τους ευχαριστούν για το κατόρθωμά τους.

Οι Σκοπιανοί δέχονται να μην ονομάζονται «Μακεδονία». Δέχονται το όνομα «Όχι Μακεδονία». Αμετάφραστο, «Νε Ματσεντόνια».

ΠΡΟΦΑΝΕΣ
Οι ακροδεξιοί είναι για κλωτσιές.

Και πού να σου πω τι ψήφισε

Τους ξέρει προσωπικά.

Ο Σκάι είναι κολλητικός. Δεν σε σώζει ακόμα κι αν πας εκεί φυσιολογικός. 
Ο Κούλης είναι πολύ καλός εκτιμητής της κατάστασης στην Ελλάδα. Πράγματι, ειδικά μετά τον ξυλοδαρμό Μπουτάρη, αποδεικνύεται περίτρανα πόσο δίκιο είχε όταν έλεγε σε ανθρώπους του εξηωτερικού ότι εδώ η βία προέρχεται μόνο από την αριστερά.Πόσο δίκιο είχε; Καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: