18/5/18

Πρέζιντεντ - Ίλιντεντ

Η Νοβάρτις ήταν είναι και θα είναι Ελβετική
Ο Σαμαράς έκανε μήνυση και στο συρτάρι που κρύβει τη μήνυση που είχε κάνει στον πρωθυπουργό και την εισαγγελέα που βρήκε τ' όνομά του όταν ερευνούσε το σκάνδαλο Νοβάρτις κι έστειλε τη δικογραφία στη Βουλή.

ΣΑΜΑΡΑΣ:Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει τον ελληνικό λαό”.

Δύσκολο μάθημα η Ιστορία

Ο Κουτσούμπας παλεύει εναντίον του άθλιου συστήματος διαφθοράς αποχωρώντας από την προανακριτική για τη Νοβάρτις και από τη συζήτηση στη Βουλή. Τέλειο, λογικότατο.

Ο Κουτσούμπας δεν αφήνει το ΚΚΕ στη συζήτηση για την επιστροφή του φακέλλου Νοβάρτις στην ελληνική δικαιοσύνη επειδή όπως είπε εκπρόσωπός του, το σκάνδαλο Νοβάρτις είναι μέρος του γενικότερου σκανδάλου στο χώρο του φαρμάκου και αποπροσανατολίζει το λαό από τα πραγματικά του προβλήματα.

Για κάποιους όποιος διασπαθίζει δημόσιο χρήμα κι ευνοεί συγκεκριμένη εταιρεία, ειδικά αυτό γίνεται σε βάρος της δημόσιας υγείας πρέπει να δικαστεί κι ας έχουμε ακόμα καπιταλισμό.


ΕΠΙ ΤΙΤΛΟΥ
Μακεδονία της Ημέρας του Προφήτη Ηλία. Σε λίγο θα έχουμε και Μακεδονία του Χορού του Ησαΐα.

Η Τρόικα-Κουαρτέτο μας επέβαλα το 3-1, δηλαδή για κάθε τρεις συνταξιοδοτήσεις δημοσίων υπαλλήλων θα προσλαμβάνεται ένας. Μετά τον Αύγουστο της τρέχουσας χρονιάς αυτό καραργείται και γίνεται 1-1. Ο Κούλης όμως υπόσχεται (σε ποιους;) να το κάνει 5-1. 

Έφυγε και η Φώφη από τη συζήτηση για τη Νοβάρτις, αλλά δεν είναι τόσο ενδιαφέρον, οπότε δεν σας ταλαιπωρούμε μ' αυτό.

Υπέβαλε στις τηλεοπτικές κάμερες την παραίτησή της δακρυσμένη, όχι όμως με σαλιάρα, η εικόνα της Παναγίας των γραφείων της ΝΔ.


Η ΝΔ καταγγέλλει το μαύρο στη ΝΕΡΙΤ


Μακεδονία του Προφήτη Ηλία Ανήμερα
Καλά μου παιδιά ο Προφήτης Ηλίας δεν προφήτευσε τη γέννηση του κράτους της ΠΓΔΜακεδονίας, ούτε τίποτα άλλο. Προφήτες της παλαιάς διαθήκης ήταν αυτοί που μιλούσαν μπροστά στο Θεό, από κει το “προ” στο φημί.
ΠροΦΥΤΕΙΕΣ
Οι δημοσκοπήσεις ενώνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


ΜΑΧΗ ΓιΓΑΤΩΝ
Μια δημοσκόπηση της ΒΔ την βγάζει μπροστά με 9%, μια άλλη με 19%. Σίγουρα εσωκομματικό πρόβλημα. Πάντως αν μια δημοσκόπηση σ' έχει να προηγείσαι με τόσο μεγάλη διαφορά δεν χρειάζονται εκλογές, αναλαμβάνεις αμέσως την κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ
Κουκούλ – Κλουξ – Κλαν μαλλί, κυρ-Αντώνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: