5/5/18

Μισός πρωθυπουργός

Αν ο Κούλης καταφέρνει να λειτουργήσει την ΕΡΤ με τους μισούς υπαλλήλους, γιατί να μη λειτουργεί και τα σχολεία με τους μισούς καθηγητές; Μην πω και με τους μισούς μαθητές, τους φτωχούς, αφού όσοι θέλουν να πάνε πανεπιστήμιο θα φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία αρίστων επιχειρηματιών.

Γιατί να μη λειτουργούν και τα νοσοκομεία με τους μισούς γιατρούς, τους μισούς νοσηλευτές και τους μισούς ασθενείς; Τις ιδιωτικές κλινικές γιατί τις έχουν οι φίλοι τού Κούλη;

ΠΑΝΑΠΟΛΑ ΥΓΕΙΑ
Εις υγείαν των κορόιδων, στην υγειά μας, βρε παιδιά
Γιατί να μη λειτουργούν οι φυλακές με τους μισούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους; Αν επαναφέρουμε και τη θανατική ποινή ή έστω την εξορία, οι φυλακές θα λειτουργούν και με τους μισούς κρατούμενους. Άσε που θα φτιάξουμε και ιδιωτικές φυλακές-εργοστάσια με κέρδη. Αυτό θα πει ανάπτυξη.

Και τα νεκροταφεία θα τα λειτουργούν οι Δήμοι με τους μισούς υπαλλήλους και τους μισούς νεκρούς. Θα φτιάξουμε ιδιωτικά νεκροταφεία με ανέσεις και χλιδή.

Θα λειτουργεί η καθαρότητα με τους μισούς υπαλλήλους, με τα μισά απορριμματοφόρα και τα μισά σκουπίδια, των φτωχών. Τα καλά σκουπίδια θα τα παίρνουν ιδιωτικές εταιρείες και θα τα πηγαίνουν σε ιδιωτικές χωματερές.  

Με Κούλη πρωθυπουργό (κακή ιδέα) η αστυνομία θα λειτουργεί με τους μισούς υπαλλήλους, όσους χρειάζονται για τη φύλαξη υψηλών ατόμων και καταστολή συγκεντρώσεων. Σε κάθε γειτονιά θα έχουμε ιδιωτική αστυνομία για ληστείες, τσακωμούς, δολοφονίες και καλές τιμές. Αυτό θα πει ανάπτυξη.

Ο Κούλης θα λειτουργεί την κυβέρνηση με τους μισούς υπουργούς, τα μισά υπουργεία. Τα αντικείμενα των άλλων υπουργείων θα τα διαχειρίζονται ιδιώτες για να μην έχουμε γραφειοκρατία.  

Η κυβέρνηση θα λειτουργεί για τη μισή Ελλάδα, την αξιοπρεπή, όχι για την πλέμπα που θα κανονίζει τα εσωτερικά της μόνη της.

Θα ψηφίζουν οι μισοί Έλληνες, γιατί οι εκλογές θα γίνονται με παράβολο 500 € για τους ψηφοφόρους. 

Ο Κούλης πρωθυπουργός (κακή ιδέα) θα λειτουργεί την Ελλάδα με τους μισούς κατοίκους τους λάρτζηδες. Τους κακομοίρηδες θα τους φορτώνονται άλλες χώρες για ένα κομμάτι ψωμί.

Εννοείται ότι στις εκκλησίες θα υπάρχει εισιτήριο 8 € ή μηνιαία κάρτα με χρονοχρέωση. Θα λειτουργούν και με τους μισούς Αγίους.

Μακάρι να μπορούσε να διακυβερνηθεί η Ελλάδα με μισό πρωθυπουργό. Για την ώρα θα έχουμε έναν ακόμα Κινέζο τον Κου Λη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: