27/5/18

(Σ)τρας τιβί

Έχουμε (σ)τρας τιβί. Ψευτοστολίδια πλασάρουν σκουπίδια.

Κάποιοι τηλεπολιτικοί προέρχονται από μεταμόσχευση πλαστοκυττάρων.

Ο Λεβέντης ήταν η πιο αποτυχημένη μεταγραφή που έκανε η Βουλή από την τηλεόραση. Μας λέει κατάμουτρα ότι βαριέται.

Ευχαριστούμε τους μιντιαβατζήδες για τις αστρολόγες, τους δημοσκόπους, τις καφετζούδες, τις χαρτορίχτρες, άνδρες και γυναίκες, για τους Μεγάλους Αδελφούς και αδελφές σε απόγνωση μεσημεριανάδικων, τις κοπτοραπτούδες και τους ράφτρες, τα σκυλάδικα στα πρωινάδικα, τα τσάμικα της Χούντας, ευχαριστούμε για τους καθημερινούς τέως υπουργούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα τηλεμάρκετιν με προϊόντα σε τριπλάσια τιμή απ' όσο στα καταστήματα, τα μεταμεσονύκτια πορνοτηλέφωνα. τα μεταμεσονύχτια τηλεφωνάδικα παιχνίδια, ευχαριστούμε για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Σπυραντώνη Γεωργιάδη, τον Γιώργο Κατραμτζαφέρη, τον πατέρα Πλεύρη, τον Τρέμη Πρετεντέρη, τους αδελφούς Καψή, τον Μπογδάνο, τα τούρκικα σίριαλ και ριάλιτι επιβίωσης, το ξανθό μαλλί που μας έπηξε το μάτι, ευχαριστούμε για τα μίνια, τα μύρια, τα όσα.

Δεν ευχαριστούμε για τα λεφτά που δεν πλήρωσαν στο κράτος, τα χρωστούν ακόμη και τα πληρώνουμε εμείς. Οι Μιντιαβατζήδες ευγνωμονούν την παρούσα κυβέρνηση, γιατί οι απούσες προηγούμενες δεν τους ζήταγαν λεφτά, τους είχαν για φτωχομπινέδες.

Ελπίζουμε να είναι τυχεροί όσοι είχαν τη χαρά να τους ξεχάσουμε ή απαξιούμε από ευγένεια να θυμίσουμε.

Μην ξεχάσουμε όμως να σας ευχαριστήσουμε για τον Άντε Γεια Τσουκαλά / τα μιλήσαμε / όνειρο ήτανε /  τα λησμονήσαμε. Πρωτάθλημα και κύπελλο.

“Ποιοι είναι οι νταβατζήδες;” ρωτούσε σε άρθρο του ο Ψυχάρης και του απαντάμε: Οι έμποροι τηλεοπτικής σαρκός, Σταύρο μου, είναι οι νταβατζήδες . Αυτοί άνοιξαν κάποτε τους δρόμους του Έθνους, τις εθνικές οδούς που δεν έλεγαν να σώσουν τις τελειώσουν.

Χάλασε και η τηλεόραση. Ως μέσον χάλασε, γιατί ως συσκευή δεν έχω. Σύμφωνα με τον όγκο των δανείων τους τα κανάλια ανήκουν στις τράπεζες, οι οποίες όμως σύμφωνα με τις ανακεφαλαιώσεις τους ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο. Άρα δεν υπάρχει στην Ελλάδα ιδιωτική τηλεόραση.

Όπως και τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, έτσι και τα μεγάλα κόμματα του ιδιωτικού τομέα*, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με τα τόσα που χρωστάνε ανήκουν στις συστημικές στις τράπεζες, οι οποίες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις, ανήκουν στο δημόσιο, δηλαδή τα διαχειρίζεται ανώτατος πολιτικός προϊστάμενος, ο Τσίπρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: