3/5/18

Εσκομπαρινάκης

Σε ποια άλλη χώρα ιδιοκτήτης ΠΑΕ ζήτησε πρόωρες βουλευτικές εκλογές; Στη Βενεζουέλα; Στη Βραζιλία; Στην Αργεντινή; Στην Κολομβία; Στη Νότιο Κορέα; Στην Ιαπωνία; Στην Πολωνία; Δεν ξέρω τι γίναμε.

Ο Μαρινάκης δεν είναι κουμπάρος του Κούλη. Είναι συγκούμπαροι. Με τη Ντόρα είναι Εσκπουμπάροι

Γιατί κανείς από την αντιπολίτευση δεν καταδίκασε τη μαφιόζικη κίνηση Μαρινάκη; Καλά οι χρυσαβγάδες, που στο δικό τους τσαμπουκαλίδικο πνεύμα κινείται ο υιός εφοπλιστής. Καλά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που φοβούνται ότι αύριο θα είναι αυτοί στην κυβέρνηση και δεν θέλουν να τον νευριάσουν. Ο Λεβέντης είναι εκτός συναγωνισμού, δε μας ενδιαφέρει. Ο Κουτσούμπας όμως;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Κάποιοι τσανακογλείφτες ξεφτίλισαν τον Μαρινάκη ότι δεν έκανε απειλητικό τηλεφώνημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ευτυχώς τους διόρθωσε ο ίδιος.

Μιλάμε για βλάκα.

Η Φώφη του ΠΑΣΟΚ θέλει τώρα πρωθυπουργό Μητσοτάκη, τον οποίο ξεπερνά σε βιασύνη και ζητά εκλογές τώρα, πριν τη μνημονιακή έξοδο, την οποία, όπως ισχυρίζεται, δεν δικαιούται να πραγματοποιήσει η σημερινή κυβέρνηση να κάνει κι ας είναι εκλεγμένη μέχρι το 2019 η Βουλή στην οποία δίνει λόγο. Προφανώς δεν έχουμε νόμιμη κυβέρνηση λόγω δημοσκοπήσεων. Μα τότε ούτε πχ το ΠΟΤΑΜΙ δικαιούται να έχει βουλευτές. Και ο Μαρινάκης τώρα αμέσως ζήτησε εκλογές.

Στην αρχή λέμε “Δεν θα τα καταφέρει”, μετά, “Δεν δικαιούται να το κάνει”. Πιο μετά θα 'ρθουν τα μπετά.

Ψηφίστε ΝΔ για να βάλουμε στο δημόσιο τα δικά μας Κουλόπαιδα.

-Μαμά, θέλω να γίνω αστροναύτης.
-Να γίνεις ΠΑΣΟΚ παιδί μου. Ό,τι και να γίνει θα βρεις δουλειά.

Μαθήματα Γεωγραφίας παραδίδει ο Σκάι Αλαφούζος

Δεν υπάρχουν σχόλια: