17/5/18

Τουίτερ φούρνος μικροτσιτάτων

Πολύ καλά έκανε ο Κυριάκος και προσπάθησε να περάσει στην Ίμβρο χωρίς διαβατήριο, γιατί η Ίμβρος ήταν είναι και θα είναι ελληνική, αλλά δεν ασχολούμαστε.

Από πρόεδρος του Συμβούλιου της Επικρατείας παραιτήθηκε ο Σακελαρίου, όχι η Ρίτα. Η κυρία Μάνδρου εξήγησε ότι δεν θεωρεί την παραίτηση αντισυνταγματική, αλλά αντισυνταξιοδοτική.
Σε λίγο η Βουλή από δεξιάς πλευράς θα είναι γεμάτη πρώην δικαστικούς κι εισαγγελείς, απόστρατους, τραγουδιστές, τηλεδημοσιογράφους, παιδιά παλιών βουλευτών και φίρμες μεσημεριανάδικων.

Μείωση συντάξεων απαιτούν οι δανεισταί, αλλά δεν το ανεχόμαστε αυτό. Παλιά κάθε οικογένεια είχε έναν άνεργο, μετά κάθε οικογένεια είχε έναν άνεργο, τώρα κάθε οικογένεια έχει ένα συνταξιούχοι να τη ζήσει. Δε θα μας φάνε τη σύνταξη οι δανεισταί. Αυτοί δεν έχουνε γιαγιάδες; Τι το κάναμε; Η χώρα δανείζεται, οι συνταξιούχοι πληρώνουν. Κι εγώ τις προάλλες δανείστηκα από ένα φίλο 100 ευρά και όταν μου τα ζήτησε πίσω του είπα να πάει να τα πάρει από τη μάνα μου. Αλλά με αυτά δεν θα ασχοληθούμε γιατί δεν έχει νόημα να στενοχωριόμαστε, αλλαγή εδώ και τώρα. Οι συντάξεις δεν θα μειωθούν άλλο, οι νέες συντάξεις θα πάρουν και αυξήσεις, αλλά θα δίνονται μόνο για δέκα χρόνια. Άπαξ και καταφέρεις να ζήσεις με τέτοια σύνταξη, δεν έχεις καμία ανάγκη, είσαι κοτσονάτος και μπορείς να ξαναδουλέψεις.

Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Τραμπ να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, προφανώς για ν' αποφύγει την ετήσια πορεία στις 17 Νοεμβρίου. Οι Σαλονικιοί όμως δεν το βλέπουν έτσι. Πιστεύουν ότι η μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας δίπλα στο Λευκό Πύργο γίνεται στο πλαίσιο ευρύτερου σχεδίου των χαμουτζήδων να μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη της πρωτεύουσα της Ελλάδας, δηλαδή το αθηναϊκό κατεστημένο να εισβάλει και να καταλάβει τη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι τυχαίο που τη λένε συμπρωτεύουσα, δεν είναι τυχαίο που ο Ελευθέριος Βενιζέλος την είχε για έδρα της δικής του κυβέρνησης την εποχή του διχασμού όταν είχαμε την Ελλάδα χωρισμένη σε ανατολική και δυτική χωρίς αγροτικά μπλόκα και τρακτέρ που εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν.

Παρέμβαση εισαγγελέα στο γκέιμ οβ λαβ. Ισχυρίζεται ότι είναι άσεμνο. Χριστός και Παναγία. Υπεύθυνοι και στελέχη του καναλιού, αλλά και από το εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης. Εγώ δεν το είδα ποτέ, αλλά υποστηρίζω το παιχνίδι που του χρόνου θα λέγεται γκέι οφ λαβ. Πάλι σε κάποιους θα φαίνεται χυδαίο, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η τηλεόραση. Η κρίση δε μας επιτρέπει να βάζουμε τσόντες, να τις πληρώνουμε, να πληρώνουμε και τα πρόστιμα του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου. Οι φτωχή διαφημιστική πίστα μας βάζει μέσα. Έτσι, είμαστε αναγκασμένοι να βρίσκουμε δικά μας παιδιά να το παίξουν λίγο τσόντα, αλλά με υπόθεση, για να είμαστε δίκαιοι. Μας ειδοποιούν ότι εντοπίστηκε ο λόγος για τον οποίο ο Ευαγγελάτος δεν τα πάει καλά με τον Σαββίδη και φεύγει από το Έψιλον που το Ε στην οθόνη δε σημαίνει επανάληψη.

Κριτικάρουν τελευταία για το νέο τραγούδι του Δάντη Καριόλα σε μισώ, αλλά εμείς το βρήκαμε πολύ καθωσπρέπει, προτιμάμε άλλο, παλιότερο


Και ο κύριος είπε, Λάζαρε, δεύρο έξω και του βγήκε ο Χριστοδουλόπουλος όλο νεύρο. Νεύρο έξω. Φεύγει από την ΑΕΚ πηγαίνει στον Ολυμπιακό, αλλά να τα πάλι... Καλά τα πρωταθλήματα, αλλά ακόμα και οι μεταγραφές κρίνονται στα δικαστήρια; Σε λίγο θ' αλλάξει και το μείον τρία. Δηλαδή σε περίπτωση που μια ομάδα έκανε χοντρά επεισόδια, δεν θα της αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα, αλλά τρεις παίκτες που θα βγαίνουν σε δημοπρασία και τα έσοδα στην Σούπερ Λίγδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: