20/4/18

Ακρονέα Δημοκρατία

ΤαΐΖΟΥΜΕ μια θεαματική Δεξιά. Ο γιος του Μητσοτάκη και αδελφός της Ντόρας έγινε πρόεδρος της ΝΔ με υπαρχηγούς τρεις ακροδεξιούς, Πλεύρη, Γεωργιάδη και Βορίδη, νυν πρωτοπαλίκαρα του Σαμαρά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ
ΝουΔού / και Χούντα /και Σαμαροκρατία / η ΠολΑν δεν τελείωσε το 2003.

Οι χουντικοί είναι φίλοι μας”, φωνάζει ο Κούλης στους νεοδημοκράτες που γίνονται μπουχός με αυτοκίνητα Χουντάι. 

Στη ΝΔ κυριαρχούν οι Μητσοτακικοί και οι Κουλικοί. Οι πρώτοι είναι βολεψακιστέοι, οι δεύτεροι χουνταίοι. Στους Καραμανλαίους δε μιλάνε. Αυτή η παράταξη έγινε επιτέλους Νέα. Το “Δημοκρατία” έχει πολλά γράμματα, κουράζει τις γλώσσες και σιγά-σιγά το κόβουν. 
  • Η εποχή οικογένειας Μητσοτάκη, εκτός της αποστασίας, ήταν η αποθέωση του βολέματος, της χάρης και κυρίως του διορισμού. 
  • Ο γέρος Μητσοτάκης έσωζε οικογένειες διορίζοντας, έσωζε κι επανεκλογές, όχι μόνο προσωπικές του. 
  • Και φτάσαμε στην προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου ένας Μητσοτάκης υπουργός να απολύει μονίμους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν έσπαγε την παράδοση και προσλάμβανε στρατό μετακλητών. 
  • Αφιερωμένο εξαιρετικά στην εποχή των παχιών όχι μόνο αγελάδων
  • “Αγιε μου Χώστη / χώσε με / θέλω δημόσιο / νιώσε με.”

Ο Κούλης δεν ζήτησε ποτέ, επειδή δεν το θεώρησε ακόμα ώριμο, να συνεδριάσει η Βουλή για τη χούντα του Ερντογάν, επειδή απλώς κλείνει στη φυλακή ηγέτες της αντιπολίτευσης, δημοσιογράφους, ακόμα και δικαστές που θεωρεί αντιφρονούντες. 

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ έφερε στη Βουλή κάθε επεισόδιο που γινόταν σε φασιστικά καθεστώτα της κοντινής περιοχής, μην ξεχνάμε τι έκανε για την πάταξη του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική και φυσικά ποιος δεν θυμάται τους πύρινους λόγους στελεχών της ΝΔ κατά της δικτατορίας στη Βιρμανία.  

21ης Απριλίου ανήμερα θα τελεστεί τρισάγιο στα γραφεία της ΝΔ την υπέρ της θανούσης Χούντας χοροπηδούντος του μητσοπολίτου Βορίδη, που θα ερμηνεύσει το σχετικό τρο(μ)πάριο.

Παράπλευρη απώλεια: η κυβέρνηση απειλεί με ακατάσχετη δημοκρατία. Ως επακόλουθο, αποκαλύπτονται ο ένας μετά τον άλλον και μάλιστα αυτοβούλως, οι χουντικοί της ΝΔ.

Ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης Άδωνις είπε στον Χατζηνικολάου-λάου ότι δε μπορεί να είναι χουντικός γιατί γεννήθηκε το 1972. Άρα ούτε ο Μιχαλολιάκος μπορεί να είναι χιτλερικός γιατί γεννήθηκε μετά το θάνατο του φύρερ. Συνεπώς κανείς δεν είναι χριστιανός αφού όλοι γεννηθήκαμε μετά το θάνατο του Χριστού. Θα πεις, ο Χριστός αναστήθηκε, αλλά αν αναστήθηκε και ο Χίτλερ και η Χούντα;

Χούντα, η Αιωνία Οδός. Ο πανταχούντας παρών Άδωνις είναι σίγουρος ότι δεν σκοτώθηκε κανείς στην εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ομολογουμένως δίκαιος, δεν ισχυρίζεται -ακόμα- ότι τους νεκρούς του Πολυτεχνείου τους σκότωσε η Αριστερά. 

Ο μικρός Πλεύρης δεν είναι χουντικός είναι μεταξικός.  Ζήτησε στις 28 Οκτωβρίου να γίνεται παρέλαση στην Κηφισιά έξω από το σπίτι του Μεταξά. Μ' αυτόν τον Πλεύρη να κοιμάσαι, Άδωνη του Κούλη,

Οι δεξιοί τρέφουν αισθήματα αλληλεγγύης μεταξύ τους. Στην περίοδο 1967-1974 δεν είδαμε πουθενά στον κόσμο αντιδικτατορικές διαδηλώσεις της ΕΡΕ που στο κάτω-κάτω δικιά της κυβέρνηση είχε ανατραπεί. 

Ο Κούλης δήλωσε 6 μηνών αντιστασιακός. Δηλαδή τότε ήταν σοβαρότερος από τώρα που διόρισε αντιπρόεδρο της ΝΔ ένα χουντικό Άδωνη;

Διακόπτουμε για διαφημίσεις
  • Κούλης. Αντιδικτατορική βόμβα μολότοφ μπιμπερό.
  • Παραδίδονται μαθήματα κατά της δικτατορίας σε βρεφονηπιακό σταθμό της λεωφόρου Πειραιώς.

Αχτύπητο δίδυμο Κυριάκος-Άδωνις. Ο Κούλης και ο Χουντικούλης. 

Ο Άδωνης μόλις άκουσε -έκπληκτος- ότι ο Κούλης είναι αντιστασιακός της Χούντας σκέφτηκε ν' αποχωρήσει από τη ΝΔ. Μετά τον ενημέρωσε ο Βορίδης του φυλακισμένου δικτάτορα Γεωργίου Παπαδοπούλου πρόεδρος της ΕΠΕΝ ότι αυτό το έκανε ο Κούλης σε ηλικία 6 μηνών. Ο Άδωνης του Πατακού είπε “Νεανικές τρέλες, συγχωρούνται”. Έτσι η ΝΔ απέφυγε μια μεγάλη απώλεια, ξανά στη Χούντα πήγα ένεκα μια παραξήγα.

Στη ΝΔ πρόεδρο έβαλαν το γιο του αποστάτη που επιτάχυνε την επιβολή της δικτατορίας του 1967, έχει αντιπρόεδρο τον Ναζιστή Άδωνη Γεωργιάδη που συνελήφθη άδων εν χορώ το χιτλερικό “Θα επιστρέψουμε”, ανεβασμένος ο Βορίδης, ο πρόεδρος της χουντικής ΕΠΕΝ, μετά από παραγγελία του φυλακισμένου τότε δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου, ο τιμημένος από τη ΝΔ μικρός Πλεύρης είναι γιος και ακόλουθος του μόνου που δηλώνει ότι ίδρυσε ναζιστικό κόμμα. Καλά πάνε, πού πάνε δεν ξέρουνε.

Και η Ντόρα υπέρ της Χούντας


Η Βούλτεψη θεωρεί τη Χούντα πιο δημοκρατικά εκλεγμένη από τη σημερινή κυβέρνηση.


Η εκπροσώπηση του κόμματος του Καρατζαφέρη στη Βουλή έφερε τη Χούντα στα σαλόνια μας και τον Χίτλερ στους δρόμους με τη διάδοχη Χρυσή Αυγή. 

Ο Καρατζαφέρης τροφοδότησε τη ΝΔ με χουντικά διαόλια, έτσι, ελπίζουμε να μας έρθει ο φασισμός στη λάιτ εκδοχή του με Κούλη, Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη και άλλα παιδιά.

Θυμάμαι, στις εκλογές του 1974 από τα γραφεία του ΚΚΕ (συμμετείχε στην “Ενωμένη Αριστερά”) κόρνες ξεκούφαιναν κόσμο συνεχώς με συγκεκριμένο απόσπασμα από τις αποφάσεις του -επί δικτατορίας- 9ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: “...για τη νέα δημοκρατία και τον σοσιαλισμό”. Δεν είχαν πάρει είδηση ότι καλούσαν μέλη και οπαδούς τους να ψηφίσουν το νεοϊδρυθέν δεξιότατο κόμμα του Καραμανλή, Νέα Δημοκρατία, χωρίς Σοσιαλισμό.  

Ζήτω η Ελλάδα / ζήτω η Θρησκεία / ζήτω η Χουντέα Δημοκρατία

Δεν υπάρχουν σχόλια: