20/4/18

ΝουΔουφυλόφιλοι

Συνεχίζεται η θριαμβευτική πτώση της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις. Ο Κούλης δέχεται συμβουλές ν' αρχίσει να ζητά όψιμες εκλογές, μπας και προλάβει εν τω μεταξύ να ξαναγίνει αναμενόμενος πρωθυπουργός.

Οι βαρόνοι της ΝΔ, οι σταθμάρχες των μεγάλων επιχειρηματιών, έχουν βάσανα με τον φερόμενο ως πρόεδρο του κόμματος. Όταν τον εμφανίζουν λέει βλακείες, όταν τον κρύβουν βγαίνει ο Άδωνις και ο Σαμαράς και τα κάνουν όλα χειρότερα.

Ο Κούλης είπε ότι ο μεγάλος ασθενής στην πατρίδα μας είναι ο ελληνικό κράτος. Θέλει λοιπόν να το σκοτώσει για να μην υποφέρει. Για τον Κούλη μοναδική δουλειά του κράτους είναι να ταΐζει την οικογένεια Μητσοτάκη. Αφού δε μπορεί πλέον να το κάνει ας πάει από κει που 'ρθε.

ΑΚΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ....
...δηλαδή βάλε κάποιον να στο διαβάσει για να καταλάβεις: πάντα στην καφετέρια του '80 σπάγαμε πλάκα με ανέκδοτα για πούστηδες, αλλά όταν βλέπαμε κάποιον με γκομενάρα, αμαξάρα ή μηχανάρα λέγαμε, “Ω το μπούστηηη!...” Μεγαλώνοντας καταλάβαμε ότι πάντα υπάρχει λόγος να είναι κάποιος ομοφοβικός. Συνήθως λέγαμε, “Αυτόν τον είχανε πηδήξει πιτσιρικά”. Πρόσεξέ το, παλικάρι μας.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Ρώτα, σε παρακαλώ, τη Μενεγάκη, αν φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα θα φύγουν και οι χρυσαβγάδες;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Ο Κωστόπουλος δεν κατάφερε να μας ξεμαλακέψει. Στην προχώ Σουηδία επιτρέπεται πια ο αυνανισμός σε δημόσιο χώρο. Εδώ στην Ελλάδα δεν είμαστε προχώ, είμαστε πισώ. Απλώς λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα, κάνουμε και καμιά μαλακία, άνθρωποι είμαστε.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Σε κατάληψη ψιλικατζίδικου προχώρησαν αντιεξουσιασταί, γιατί και αυτό το κατάστημα πουλούσε μόνο προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών και εφημερίδες περιοδικά εκδοτών νταβατζήδων. Η Αστυνομία απαντά: “Βία στη βία της αναρχίας”.

ΚΑΙΡΟΣ
Στο Λονδίνο τη Δευτέρα μετά από 100 χρόνια ολική εμφάνιση Ηλίου.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Και ο Πάριος αειθαλής: «Είμαι θεσμός / ήλιος καλοκαιρινός…»


Δεν υπάρχουν σχόλια: