14/4/18

Αγγλόφωνοι πύραυλοι με α-Γαλλία-ση

SOS Πεντάγωνο, κουλή Μόσχα
Εκατό-εκατό-κατοστάρα-εκατό. Το ραδιόφωνο βροντούσε: "ΗΠΑ-Γαλλία-Βρετανία βομβάρδισαν τον πυραύλιο χώρο τους στη Μέση Ανατολή, τη Συρία και την έσωσαν". Άντε μετά να σώσουν και τον Ερντογάν. Έκαναν την ανατολική Μεσόγειο μια απέραντη ΠΥΡΑΥΛΕΚΑΤΟ.
Επίθεση στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ διαθέτει τουί μαζικής καταστροφής του κώλου. 
Στα δημοκρατικά καφενεία Αλβανών, στα κουρεία Πακιστανών και στα δημόσια ουρητήρια της πόλης ένα ερώτημα κυριαρχεί: “Αν για κάποιο λόγο κλείσει διεθνώς το Τουίτερ πώς θα κυβερνά τον κόσμο ο Τραμπ;”

Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από κάπου δόθηκε στη δημοσιότητα -και αλλού- το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα για εξοπλιστικά προγράμματα υπουργίας Φώφης: είναι ο, γνωστός σε όλους, Άγνωστος Στρατιώτης. 

Στα τηλεοπτικά, οι χρυσαβγάδες κυκλοφορούν πια έξω από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους. Τους επιτρέπεται μόνο η έξοδος από τη χώρα.

Ελεύθερος εκτός Ελλάδος ο Μαρινάκης, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών, με περιοριστικούς όρους, να μην ξανάρθει στην χώρα. Σε ένδειξη φιλανθρωπίας ο Μαρινάκης πλήρωσε στη Digea, δηλαδή στους καναλάρχες όσα χρωστούσε το ΜΕΓΚΑ. Οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα. 

ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Λέει, λέει, λέει / πώς δε θα πληρώσει όλα τα χρέη / λέει μην πληρώσει αυτός που φταίει / δεν τον νοιάζουν λέει τα ελέη.

Και τώρα ένα πολύ καλό επίκαιρο αστείο. Θα ευχαριστηθείτε να γελάτε. Λοιπόν, η Αθήνα με τις τόσες χρεοκοπίες μαγαζατόρων(ε) από κλεινόν άστυ έγινε κλειστόν άστυ. Το ξέρω, είναι φοβερό, ναι, ναι. 

Σήμερα όμως Σάββατο, δεν ασχολούμαστε με τα παραπάνω, ούτε φυσικά με τη δουλειά ή τα λεφτά που δεν έχουμε, γιατί το μυαλό μας μόνο στο διασκεδαστικό μας ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα για να μην κουραζόμαστε ποδόσφαιρο παίζουμε με ανακοινώσεις και χαρτιά της αθλητικής δικαιοσύνης.

Η ΠΑΕ ΕΠΟ αποφάσισε αλλαγές στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που θα λέγεται ποδοσφαιρικός χειμώνας, γιατί θα διαρκεί μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Θα συμμετέχουν μόνο έξι ομάδες. Οι τέσσερις θα βγαίνουν στην Ευρώπη και οι υπόλοιπες δύο θα υποβιβάζονται.

Ο Παναθηναϊκός είναι μετοχικά πουλημένος, συγνώμη, κολλημένος, στον τοίχο.

ΠΑΟ μπορείς να πρωταθληθείς. Φίλαθλοι του ΠΑΟ ζητούν επίμονα να πέσει η ομάδα στην αποκάτω κατηγορία για να πάρουν το επόμενο πρωτάθλημα, όχι πως είναι και σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: