27/4/18

Φίλα μου τα σύνορα

Όχι στην καύση νεκρών. Κάψ' τε τους ζωντανούς.

Ξυλαλητήριο στη Μυτιλήνη, ξύλο στους μετανάστες από αλητήριους, γεγονός ο εκεί βουλευτής της ΝΔ Αθανασίου χαρακτηρίζει ως διαφορά μεταξύ φιλάθλων. Τον μπέρδεψαν τα πυροτεχνήματα που έριχναν στους μετανάστες, οι οποίοι, σημειωτέον, ζητούσαν να φύγουν από το νησί. Ο τύπος ήταν κάποτε και εισαγγελέας και υπουργός Δικαιοσύνης.

“Έξω οι ξένοι από τις φυλακές μας”. Την υπογραφή δεν πρόκαμα ούτε μπορώ να τη φανταστώ.

Δεν ξέρω γιατί δεν είδα ακόμα το "Έξω οι Τούρκοι απ' τα ελληνικά κανάλια".

Να συλληφθεί άμεσα η είσοδος προσφύγων. Οι πρόσφυγες συλλαμβάνονται στην έξοδο από τα καθεστώτα που τους έδιωξαν.

Φύλα μου ένα σύνορο για μια ώρα ανάγκης σου. Οι ηλίθιοι θέλουν να φιλούν τα σύνορα -άλλοι- κι ας γνωρίζουν ότι όσο και να φυλάξεις τα σύνορά σου δεν αποτρέπεις την προσέλευση προσφύγων, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί φεύγουν από τις χώρες τους όχι επειδή έμαθαν ότι τα σύνορά σου είναι αφύλακτα.

Ούτε έρχονται στην Ελλάδα σίγουροι ότι θα περάσουν καλά. Υπάρχουν άλλοι λόγοι που φτιάχνουν πρόσφυγες, όπως ο πόλεμος.

Οι Ευρωφιλελέδες μπορούσαν να διαφωνήσουν με την επικείμενη προηγούμενη επέμβαση στη Συρία, που σίγουρα θα έφερνε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ευρώπη. Ο τότε υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Βενιζέλος δήλωσε σύμμαχος στη στρατιωτική επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Συρία, πριν αυτή γίνει. Τελικά δεν έγινε. Ο πόλεμος έγινε με μισθοφόρους ISIS που δεν μπορούν σήμερα να ελέγξουν. Γιατί να μην υποθέσω ότι τα νήματα διεθνών εξελίξεων κινούν ηλίθιοι πέραν του υιού Μπους;

Το μόνο που δε μας είπε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου τρία χρόνια μετά την πτώση της είναι ότι αν προλάβαιναν να δώσουν τις ακτές μας σε ιδιώτες τώρα θα είχαμε φράχτες στα θαλάσσια σύνορά μας.

Γκρεμίστε την τύχη ή τα τείχη των άλλων.

Αλήθεια, οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες μόνο ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα θα μας φέρνουν; Γιατί δεν σκέφτονται ν' ασχοληθούν με το δουλεμπόριο ως ναυαγιακές εταιρείες;

ΕΥΡΩΚΑΓΚΕΛΑ STOP
Από πόσους πρόσφυγες μπορεί να κινδυνεύσει η Ευρώπη των 742,5 εκατομμυρίων κατοίκων;

Μήπως νομίζετε ότι Σλοβακία, Ουγγαρία ή Γερμανία δέχονται Έλληνες πρόσφυγες; Δοκιμάστε και θα δείτε.

Και κάποιος να πει στους ντόπιους φασισταρέους οφείλουν να πουν μπράβο στους ηγέτες ευρωπαϊκών χωρών που θα διώξουν τους Έλληνες μετανάστες που φιλοξενούν με το αζημίωτο.

Μπας και νομίζετε ότι μετανάστες και πρόσφυγες τσάμπα τους φιλοξενούμε;Για μια μαύρη αγορά και μια μαύρη εργασία καθαρή ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: