25/4/18

ΜνημΟΧΙα στοπ

Καθαρή έξοδος από τα μιζόνι-α
Η ΝΔ συμπαραστέκεται ψυχολογικά στους δανειστές μας για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Αδυνατούν να καταλάβουν τα καημένα τα παιδιά ότι οι -τύποις- δανειστές μας είναι οι πρώτοι που θέλουν να λένε ότι τα κατάφεραν με το ελληνικό πρόγραμμα και η έξοδος είναι θριαμβευτικά καθαρή Δευτέρα παρουσία στις αγορές.

Με Σαμαρά-Στουρνάρα είχαμε παρωδία της Ελλάδας στις αγορές.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ διαμαρτύρονται που δίνουμε υποχρεωτικά, κατόπιν απαιτήσεως των δανειστών, κάποιες λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ. Συμφωνούμε, έπρεπε να το κάνουμε μόνοι μας, να πουλήσουμε τα πάντα και να φτιάξουμε και μια καλή ΔΕΗ με έτοιμους πελάτες και μεγάλα κέρδη γι' αυτούς που θα την έπαιρναν εξ αποκοπής.

ΑΝΟΗΣΙΑ
Όσα χρόνια κυβερνούσαμε δεν καταφέραμε απολύτως τίποτα. Ψηφίστε μας.

Αν ο Κούλης θέλει να συζητήσουμε την υποψηφιότητά του για πρωθυπουργός, σύμφωνα με όσα ευαγγελίζεται, ας φέρει μια καλή εξωτερική επένδυση στην Ελλάδα και το συζητάμε.

Το χειρότερο που έκανε ο Σαμαράς ήταν που ανάγκασε πολλούς δεξιούς να ψηφίσουν Τσίπρα. Το συνεχίζουν Πλεύρης, Βορίδης Σπυραντώνης Γεωργιάδης, Σκαλούμπακας. Σε λίγο θα δούμε και δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πόσο παράξενο θα είναι να δούμε τον Λαγό και τον Κασιδιάρη βουλευτές της ΝΔ; Όσο παράξενο ήταν που είδαμε Βορίδη και Γεωργιάδη; Άντε και υπουργός ο Κασιδιάρης, μην πούμε και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

ΕπεΝΔυτής στην Ελβετία ο σαμαροσύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου, βεβαίως, βεβαίως. Οι υπόλοιποι 9 Παπασταύρου επενδύουν σε Παναμά, Νησιά Κέιμαν, Σμιθ και σε άλλα έξι μέρη που δεν σας αποκαλύπτουμε ακόμα.

Τηλεπαρουσιαστής ειδήσεων είπε ότι οι ειδικές δυνάμεις του στρατού είναι εκτροφεία χρυσαυγιτών. Τι άλλο θ’ ακούσουμε!

ΓΙΑΟΥΡΤΟΛΟΓΙΟ
6η Απριλίου εόρταζαν Ευτύχιος και Πάγκαλος. Ο ευτυχής Πάγκαλος γιορτάζει κάθε μέρα.

Καλοί μου γείτονες, εδώ και χρόνια μια χαρά πίνω τον φραπέ μου χωρίς καλαμάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: