19/4/18

Ποιος ασχολείται με τον Κυριάκο;

Βαριά σκέψη
Ο Κούλης στη γωνία. Εδώ και καιρό τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται με αυτόν και τα λόγια του, αλλά με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Σπυραντώνη Γεωργιάδη.

Τώρα ακόμα χειρότερα, αντί γι' αυτόν ασχολούνται με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Σαμαρά και τον τέως αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του Βενιζέλο. Οι επικοινωνιολόγοι που τον συμβουλεύουν δεν το κατάλαβαν, ούτε φυσικά ο ίδιος που τους επέλεξε.

Συνεχίζουν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τα ΜΜΕ τους να επισείουν κινδύνους από την Τουρκία, που κατά τη γνώμη τους τη νευρίασε η κυβέρνηση της Ελλάδας. Αγνοούν ότι σε εποχές εθνικών φόβων ή εθνικής φοβίας ο λαός στρέφεται στο πλευρό της εκάστοτε κυβέρνησης.

Μια μαλακία είπε ο Κωστόπουλος για ξεβλάχεμα και ασχολείται όλη η Ελλάδα μαζί του και όχι με τον Κυριάκο. Κατάλαβες Κούλη; Το πρόβλημα είναι ότι για να μιλούν για σένα πρέπει να έχεις πει μια βλακεία, στυλ εξωγήινος, πολιτικός εξόριστος; έξι μηνών, γιατί γελάτε κύριοι; Τέτοια που δεν σε κάνουν πρωθυπουργό.

Πρωθυπουργός είναι ο Τσίπρας. Εσύ Κούλη, είσαι προωθυπουργέστερος, αλλά δεν είσαι στο Μαξίμου.

Και η γκαντεμιά σου, Κούλη, δε ζυγίζεται. Μέχρι και στην Τουρκία κάνουν πρόωρες εκλογές, αλλά όχι στην Ελλάδα. Το μόνο σοβαρό αίτημά σου δεν το παίρνει κανείς σοβαρά. Και να φανταστείς στην Τουρκία εκτός από πρόωρες βουλευτικές, γίνονται και πρόωρες προεδρικές εκλογές. Πού ακούστηκε; Κάποιος σου κάνει πλάκα.

Ως εδώ
Για ποιο λόγο ν' ασχοληθεί κάποιος μαζί σου, όταν ακόμα και τη γενική γραμμή της ΝΔ για όλα τα θέματα την δίνουν Γεωργιάδης-Σαμαράς; Αφού κι εσύ από κει δείχνεις ότι βλέπεις τι πρέπει να πεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: