17/4/18

Επιστροφή στα ποδοσφαιρικά μας

Γκρικαμάκια
Αφού ως διεθνής δεξιά του ΝΑΤΟ σώσαμε και τη Συρία επιστρέφουμε στα δικά μας.

Η ενημέρωση, ως ράδιο αρβύλα πέρασε στην προπαγάνδα υπέρ των ιδιοκτητών ΜΜΕ, φίλων και των ιδιοκτησιών τους, τέως κυβερνώντων πολιτικών που ξάφριζαν το δημόσιο για ν' αυξάνουν οι ευγενείς τα έσοδά τους και να σημειώνουν ρεκόρ στο αγαπημένο τους σπορ να κλέβουν την εφορία. Τώρα ΜΜΕ έγινε και μια αλυσίδα ζαχαροπλαστείων με μισθούς πείνας. Αλλά δεν τους διαφημίζουμε πολύ.Προτιμούμε τις αλυσίδες χρυσού.

Έκλεισαν τα σκυλάδικα και οι μπράβοι πέρασαν στην πολιτική. Τα σκυλιά τους χουλιγκάνοι παντού έγιναν ακτιβιστές που ασκούν εξωτερική πολιτική της τρύπιας δεκάρας.

Μας άρεσε. Θα πάμε να υψώσουμε παναθηναϊκή σημαία στο γήπεδο της Λεωφόρου, που διεκδικούν υπουργεία και Δήμος, αλλά είναι δικό μας, αφού κανείς δεν το παίρνει. Επιστροφή στα παναθηναϊκά μας.

Μέχρι το τέλος του πρωταβλήματος τα ματς θα γίνονται με διακριτική παρουσία φιλάθλων, να δούμε και καμιά φάση της προκοπής στην εξέδρα γιατί για να δεις φάση στο χόρτο πρέπει να το καπνίσεις.

Για να μην ανησυχούμε ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση ποδοσφαιρικού GrExit ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει συμμετοχή στις διοργανώσεις της Βουλγαρίας και όχι της Κωνσταντινούπολης

Το τζαμί της Αθήνας θα το λέμε τέμενος, το τζαμί της Νέας Φιλαδέλφειας θα το λέμε γήπεδο. Έχουμε και το τζάμι της Τούμπας.

Το τζαμί το λένε Γιώτα / και το τζάμι Παναγιώτα. «Το τζαμί θα χτιστεί και θα είναι τζάμι», είπε ο Βουβός. Το χτίζει συνιστώσα του κυβερνητικού κόμματος, η «Ινδιανική Κανναβική Σινιστώσα ΜΥΡΙΖΑ».

Ποδοπολίτης Πειραιώς κ. Μαρινάκης: «Εμείς δε θα πούμε ποτέ στους Τούρκους της ΑΕΚ, "Τζαμί να γίνω να με πατήσεις"».

Πρά(γ)ματι, μόνος λόγος, για τον οποίο έχουμε μικρή προσέλευση προσφύγων από την Ασία, είναι επειδή στην Αθήνα δεν υπάρχει επίσημο τζαμί. Έτσι, Σύροι, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αφρικανοί μουσουλμάνοι και άλλοι τέτοιοι προτιμούν την Ιταλία.

Ο Ερντογάν τεμαίνεται: «Αν δεν χτίσετε το τέμενος θα σηκώσω όροφο στην Αγιά Σοφιά». Κούλης και ντόρα φωνάζουν μη νευριάζουμε τον φίλο τους.

Κάποτε ο Γεωργιάδης είχε αναλάβει υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όχι ο Άδωνης να ησυχάζαμε εμείς οι απλοί τηλεθεατές και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: