15/4/18

Φέικμπουκ

28η Οκτωβρίου 1940 ο Μουσολίνι δεν έστειλε τουί στον Μεταξά. Καλά να πάθει.

Καλέ μας Τραμπ, είσ’ η Αγιά Βαρβάρα μας /βάρα μας /βάρα μας. Προστάτιδα δύναμη του πυροβολικού μας ήταν η Αγία Βαρβάρα, τώρα είναι το τουίτερ του Τραμπ. Μέγιστος εχθρός του πυροβολικού η αεροπορία και τελευταία το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, όχι επειδή (δεν) αποφασίζει για τίποτα, αλλά επειδή το κάνει θέμα.
Δηλαδή, μπαμπά, την ώρα που οι στρατιώτες πολεμούσαν στον Μαραθώνα οι κάτοικοι της Αθήνας ήταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και περίμεναν τον τερματισμό του πρώτου Μαραθώνιου και τερμάτισε μόνο ένας; Αποτυχία.
 
Το Τουίτερ των ομοφυλόφιλων το λέμε τοιούτερ. Χα-χα-χα-χα, πώς τα λέω!....

Μετά τους πρώτους Ολυμπιακούς στην Αθήνα, φάγαμε τα μούτρα μας το 1897 σε πόλεμο με την Οθωμανική αυτοκρατορία. Μετά τους δεύτερους Ολυμπιακούς στην Αθήνα φάγαμε τα πάντα. Την επιτυχία και των δύο κορυφαίων διοργανώσεων ακόμα την πληρώνουμε.

Μας λείπει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ, που σήμερα θα ήταν υποχρεωμένο από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να αναφέρει στους τίτλους “Βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα”.

Σαν σήμερα προ ετών ο Σημίτης πέρασε από ένα Εφετείο Κακουργημάτων του Άκη και πέταξε ένα «Από πού κι ως πού να ξέρω εγώ για τις μίζες; Επειδή ως πρωθυπουργός προήδρευα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών Άμυνας που έπαιρνε τις αποφάσεις για τις προμήθειες στρατιωτικών εξοπλισμών; Πώς είναι δυνατόν να έχεις χέσει, -μικρή παύση- σχέση αυτό;»

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: «Ευχαριστούμε, κ. Σημίτη, αλλά παρακαλώ σηκωθείτε από το εδώλιο. Κάποιο λάθος κάνατε. Ίσως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: