10/4/18

Το ΠΑΣΟΚ ενΔάδε κείται

ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος της Χούντας. Κούλη, Βενιζέλο φίλευε, το γκώλο φύλαγε.

Δεν είμαστε κακοί, ο Σπυραντώνης και ο Σαμαράς δεν είναι απλοί δικοί μας άνθρωποι, θέλουμε να γίνουν κατάδικοί μας. Το Ποτά μη δεν μας ενδιαφέρει, γιατί το ΠΟΤΑΜΙ δε γυρίζει ούτε μπρος.

Χρόνια πολλά και καλή εργατική Πρωτομαγιά. Από τη ΝΑΣΑ εκφράζονται φόβοι ότι οι Ρουβικώνειοι θα ρίξουν τρικάκια σε τηλεπικοινωνιακό δορυφόρο.

ΥΓΕΙΑ
Προσοχή στην έξοδο από τα μνημόνια μην κρυώσουμε κι έχουμε ίωση συντάξεων.

Η ΕΕ δεν μας κλέβει, απλώς μας φυλάει τα λεφτά μας τώρα που τα χρειαζόμαστε και θα μας τα επιστρέψει όταν όταν αχρείαστα θα ’ναι και δεν θα τα ξοδέψουμε.

Η 5η Φάλαγγα είναι έτοιμη, είναι οικονομική, αλλά οι συμμορίται που κυβερνούν ακόμα την Ελλάδα δεν τα παίρνουν, δεν τ' αρπάζουν, στο παιχνίδι δε μας μπάζουν.

Δηλαδή, ρε παλικάρια, όλη η Μέση Ανατολή και η Αφρική σκέφτεται πώς θα καταστρέψει την Ουγγαρία; Πόσο χέστες είναι οι Ούγγροι;

Σε όλες τις χώρες δίνουν πράσινη κάρτα, στην Ουγγαρία απ' ευθείας κόκκινη.

Τα χημικά στη Συρία τα έριξε ο Σαντάμ.

Στην Ελλάδα, που γνωρίζω, οι τράπεζες δίνουν λεφτά σε όσους δεν τα χρειάζονται, οι θεσμοί παίρνουν λεφτά από όσους τα χρειάζονται.

Γενικά την ΕΕ έχουμε το “Ενισχύσατε την αποπεράτωσιν της αγίας τραπέζης, του ιερού ναού”.

Την εικονογράφησιν περατώνουν όσιος Μαρινάκης, ασκητής Βαρδινογιάννης, αγιορείτης στυλίτης Κυριακού και κάθε μέρα τ’ Αϊ Γιαννιού Αλαφούζου.

Τους διόρισε από τώρα η επόμενη κυβέρνηση Κούλη-Φώφης ή Κούλη-Χρυσαβγάδων. Στη δεύτερη περίπτωση θ' απολυθεί το υπουργείο Προστασίας του πολίτη.

Κι αυτό δεν είναι τίποτα, γιατί είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την φοροδιαφυγή και όχι, όπως πάντα,  την ψωροδιαφυγή.

Οι σύντροφοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν τις μέθοδες του ΣΥΡΙΖΑ που τον οδήγησαν να μην υπογράψει το τέταρτο σωτήριο, γι' αυτούς, μνημονίου.

Είμαστε πρωτοπόροι στον ποδοσφαιρικό επιχειρηματικό τομέα. Μόνο στην Ελλάδα είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ αυτός που έχει τις προγνώσεις αγώνων  ποδοσφαίρου, ΟΠΑΠατζής. Ας γίνουμε Μεγαλέξανδροι να μεταδώσουμε αυτά τα πνευματικά φώτα στην Ασία και στη Βόρεια Αφρική. Οι ομάδες μας θα θριαμβεύσουν στην Άφρικα Λιγκ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: