12/3/18

Μένουμε UEFA

Είχαμε γκολ στα αποδυτήρια. Σε λίγο θα έχουμε γκολ και από το σπίτι του διαιτητή. Όπου να 'ναι ο ΠΑΟΚ θα κάνει το 2-0.

Και να είχαν παίξει και μπάλα της προκοπής....

Η είδηση από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είναι ότι ο αρχηγός της γηπεδούχου αρνήθηκε στην εντολή του μεγαλομέτοχου ν' αποχωρήσουν οι παίκτες από το γήπεδο. Απορώ γιατί ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο σ' ένα παιχνίδι χωρίς καν φάσεις.

Μετά την είσοδο μεγαλομέτοχου σε γήπεδο φορώντας όπλο στη ζώνη το πρωτάθλημα πρέπει να διακοπεί. Δεν ξέρω αν υπάρχουν λόγοι να έχει λήξη αυτή η διακοπή. Λογικά όμως υποθέτω ότι δεν θα διακοπεί το πρωτάθλημα, παρά μόνο για τα παιχνίδια της εθνικής μας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ κανονικά θα έπρεπε να την πέσουν όχι στους διαιτητές, αλλά στον παίκτη της ομάδας τους που βλακωδώς όρμηξε στη μπάλα που έμπαινε στα δίχτυα, ενώ ήδη βρισκόταν σε θέση οφσάιτ.

Ζημιά στην ομάδα δεν κάνουν ούτε ο κανονισμός, ούτε οι διαιτητές, ούτε οι αντίπαλοι. Κάποιος να κυνηγήσει τους ανεγκέφαλους οπαδούς κάποιοι εκ των οποίων είναι και ιδιοκτήτες της ΠΑΕ.

Το παιχνίδι, σύμφωνα με τον κανονισμό διακόπτεται στο 90' σε βάρος της γηπεδούχου ομάδας, υπέρ της ηλιθιότητας των ιδιοκτητών της ΠΑΕ.

Για κάποιους που ενδιαφέρονται (ναι, ναι) για το ποδόσφαιρο μπήκε στο γήπεδο μεγαλομέτοχος προστατευόμενος του Τσίπρα.

Σίγουρα ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον διαιτητή Κομίνη στα αποδυτήρια και τον απείλησε.

Αν σύμφωνα με τον κανονισμό υποβιβαστεί ο ΠΑΟΚ θα έχουμε σοβιετικό κράτος Βενεζουέλας και Βόρειας Κορέας γωνία.

Ως γνωστόν πριν το 2015 το ποδόσφαιρο στη χώρα μας ήταν υγιέστατο οικογενειακό χάπενινγκ στα γήπεδα.

Έχουμε ποδόσφαιρο με Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη, Μπέο, Ψωμιάδη, με στημένο στοίχημα, με στρατούς ναζιστών, με λαθρέμπορους εφοπλιστές που εμπορεύονται όπλα ναρκωτικά και τιμολόγια, έχουμε ποδόσφαιρο  που αγοράζει μεγάλους Δήμους της χώρας, έχουμε ποδόσφαιρο με καθημερινές πολιτικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και κανάλια, έχουμε ποδόσφαιρο, μπάλα δεν παίζουμε.

Δεν είναι τυχαίο που το ποδόσφαιρο διεθνώς λέγεται “soccer”, δηλαδή “κορόιδο”. 

Προς τους ηλίθιους, προφανώς ο Σαββίδης δεν έβγαλε όπλο, ούτε μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για ν' απειλήσει μ' αυτό τον διαιτητή, δεν χρειαζόταν, αρκούσε το "Έχεις τελειώσει”, από τον Λούμπος Μίχελ, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και πρώην διαιτητής. Ο Σαββίδης αισθανόταν ότι βρίσκεται σπίτι του, δεν σκέφτηκε ότι στο γήπεδο πρέπει να μπαίνει χωρίς πιστόλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: