27/3/18

Γίναμε Βόρειος Σαχάρα

Ο Κούλης υπόσχεται ότι δεν θα είναι καθαρή η έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο. Όλοι στην Ελλάδα εύχονται να μην εκπληρώσει (ούτε) αυτή του την υπόσχεση.

Του Κούλη του πήραν οι επικοινωνιολόγοι του το ρόλο του άνετου που λέει κι αστειάκια επιπέδου Σεφερλή. Του έδωσαν πια ρόλο σοβαρού ηγέτη, ο οποίος πανταχού παρών σώζει με τα λόγια την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πέφτει περισσότερο γέλιο τώρα. 

Μια ανύπαντρη και άτεκνη ξανθιά έκανε δοκιμαστικό (demo) στο STARχίδια μας όπου δήλωσε ότι είναι παντρεμένη με αξιωματικό και ανησυχεί για τη ζωή του, τόσο η ίδια, όσο και η ίδια και το παιδί τους. Κατά λάθος το δοκιμαστικό βγήκε στον αέρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο Θεός έστειλε μήνυμα στον Αμβλώσιο -μας γκάστυρωσε- της Μονόπολης Καραβλήτων ότι του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει όπλο εναντίον πούστηδων, αλλά πρώτα ρασοφόρων.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ
STARχίδια μας και ΣΚΑΪ γάιδαρο υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει στην δεύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.

Τι ακριβώς ζυγίζουν εισαγγελείς και δικαστές με τον ζυγό της Δικαιοσύνης και τι βάρος της λένε της τυφλής ότι σημείωσε; 

Στο Συμβούλιο Επικαρπίας του καραδεξιού Ρίτου Σακελαρίου προέδρου οφείλει κάποτε -μετά; από ιερά σύνοδό του- να μας πει αν οι πρόωρες εκλογές είναι συνταγματικές ή όχι. Το Σύνταγμα αναφέρει ότι οι γενικές (βουλευτικές) εκλογές γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια. Εξαίρεση όταν προκύπτει έκτακτο εθνικό θέμα. Όταν λοιπόν ο Κούλης κάθε τόσο ζητά, παλιά συχνότερα, εκλογές τι εννοούσε που δεν ήταν αντίθετο με το Σύνταγμα; Ζητούσε να προκύψει σοβαρό εθνικό θέμα ή το θέμα είχε προκύψει, αλλά το μας έκρυβε; 

Αναθεώρηση του Συντάγματος -όχι της πλατείας- ζητά η Φώφη του Γεννηματά. Μεταξύ άλλων ζητά και την κατάργηση ή τροποποίηση -δε μας ενδιαφέρει- και του άρθρου 86 περί (μη) ευθύνης υπουργών. Θυμίζουμε το είχε σκαρφιστεί ο μέγας αναθεωρητής Βενιζέλος -Μπένι- και το είχαν ψηφίσει οι του ΠΑΣΟΚ, αλλά φαίνεται τώρα πήραν είδηση ότι ήταν απάτη. Τον Μπένι όμως τον κρατάνε να τους στολίζει την εικόνα στο λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: