28/3/18

Κατσικίσιο ανταλλακτήριο

Σε ποια λογική κατσικοεδρεύει ο λύκος;
Η κατασκοπεία πιάστηκε με τον Κατσίκη στην πλάτη. Κατσικίσιο μαλλί και μάλλιασε η γλώσσα του Κατσίκη.

Ο Κατσίκης προτείνει ν' ανταλλάξουμε τους δυο στρατιωτικούς μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη με οκτώ  παλτά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι καλύτερα να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στην Τουρκία, παρά τα λεφτά τους από τον Αλαφούζο.

Ο Κατσίκης δεν βγήκε βουλευτής χάρη στον πατέρα του που κατάφερε το '90 να είναι ο μόνος εκλεγείς με τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου και μεταπήδησε στη ΝΔ δίνοντας στον πατέρα Μητσοτάκη την ψήφο εμπιστοσύνης που έλειπε για να φτάσει τις 151 και να γίνει για πρώτη και τελευταία φορά πρωθυπουργός με αποστασία φυσικά. 

Ο υιός Κατσίκης δείχνει ότι είναι σπουδαίος πολιτικός ΝουΝούς προτείνοντας να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που δεν εκδίδουμε με τους 2 δικούς μας που κρατούνται στην Αδριανούπολη. Πολύ σωστά, αφού ένας δικός μας αξίζει για τέσσερις δικούς τους. Βέβαια έτσι βγάζει τον Ερντογάν από πάνω ότι έχει λόγο να παζαρεύει για θέμα που τέθηκε ποτέ.

Ο γιος Κατσίκης κατάλαβε αστραπιαία τη βλακεία που ξεστόμισε, χρειάστηκε απλώς να τον κράξουν ακόμα και από το κόμμα στο οποίο ανήκει, τους ΑΝΕΛ, αλλά δε μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι αυτό ήταν που τον έκανε να σφυράει αμέριμνος κατόπιν εορτής ότι δεν είπε αυτό για το οποίο γελάει και το παρδαλό κατσίκι.   

Σύμφωνα με την πρόταση Κατσίκη και οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, αλλά και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στα σύνορα είναι κατάσκοποι, όπως φωνάζει εδώ και μήνες ο Ερντογάν, άρα μπορούμε να τους ανταλλάξουμε.

Ως γνωστόν για τον Κατσίκη οι άνθρωποι είναι αντικείμενα ή υπηρεσίες και ανταλλάσσονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: