31/3/18

Κωλόσφαιρο

Η τελευταία ευκαιρία
Soccer Γκρέγκζιτ, η έξοδος του κορόιδου.gr που παίζει στη θέση του έξω φυλαρούχα.

Κωλόσφαιρο, έλα με τον κώλο στον εισαγγελέα, πρέπει να έχεις πολύ κώλο, να είσαι δηλαδή κωλόφαρδος για να πάρεις πρωτάθλημα, αρκεί οι αντίπαλοί σου να φάνε πολλά 3-0 στα χαρτιά, άνευ ποδοσφαιρικού αγώνος. Σαν και φέτος πέρσι αναρωτιόμασταν(ε): Μπρέγκζιτ ή Γκρέγκζιτ, ποιο είναι το σωστό;

Τώρα που ξέρουμε ότι κάθε πέρσι και καλύτερα για κάποιους σημειώνουμε: 

  • Η βία μέσα κι έξω απ' τα γήπεδα στην Αγγλία καταπολεμήθηκε μετά από Μπρέγκζιτ από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σειρά μας; όχι βέβαια, αφού τους χουλιγκάνους δεν τους έδιωξε η Θάτσερ από τα γήπεδα, αλλά οι ίδιες οι ΠΑΕ, που εδώ στο Ελλάντα τους δημιουργούν και τους ταΐζουν. 
  • Το πολιτικό Μπρέγκζιτ ας μην το ζηλεύουμε, γιατί δεν είμαστε Βρετανία, άσε που δεν είναι σίγουρο ακόμα πόσο μέσα στην ΕΕ ήταν και παραμένει αυτή η χώρα. Η δικιά μας είναι μέχρι το λαιμό.

Οι παράγοντες είναι ευεργέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στήνουν παιχνίδια και βάζουν τους ποδοσφαιριστές μικρών ομάδων να παίζουν σε ασιατικά στοιχήματα κι έτσι να πληρώνονται και με το παραπάνω και όχι από την δική τους τσέπη.

Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου ευεργετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή κανείς δε μπορεί να τους κατηγορήσει για ποινικά ή οικονομικά αδικήματα.

Οι παράγοντες ευεργετούν το ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί το στέλνουν εκτός Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και δεν ξεφτιλιζόμαστε ως ομάδες και ως άνθρωποι με δεινές ήττες.

Οι (αθλητικοί;) παράγοντες, οι ευεργέτες των ομάδων τους τις στέλνουν σε αποκάτω κατηγορίες για να πάρουν επιτέλους πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: