19/3/18

Ξαφρίν

Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Τουρκία δεν κινδυνεύουν, τα 'χουν κλειδαμπαρωμένα
Θα εισβάλλω στην Τουρκία, ν' αγοράσω ένα τηγάνι με τη φάτσα του Ερντογάνη.

Ο Ερντογάντης πήρε την Κουρδική πόλη Ξαφρίν της Συρίας, μαζί με Σύρους αντικαθεστωτικούς που δεν είναι και να τους έχεις εμπιστοσύνη.

Δεν χρειάζεται να αποκλείσουν τα τουρκικά ρόδια από τα ράφια των σούπερ-μάρκετ, αφού από τώρα μπορώ ν' αγοράζω ελληνικά.

Όποιος ψάχνει το μπελά του θα τον βρει. Ο Ερντογιάννος ήδη πληρώνει ακριβά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και όχι μόνο σε χρήμα, αλλά και σε ανθρώπινες ζωές, σε πολιτικό και διπλωματικό κόστος.

Η μικρή Ελλάδα δεν γυρεύει μπελάδες. Εγώ λέω να κάνουμε πόλεμο με την Τουρκία, επειδή είμαι ηλίθιος κι επειδή δεν θα καλέσουν εμένα στο μέτωπο. 

Επίσης, λέω με αφέλεια, ότι αφού αγοράσαμε τα όπλα γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουμε; Μετά θα είμαστε αναγκασμένοι ν' αγοράσουμε καινούργια και αυτή η ανάγκη θα μας επιτρέψει να τα πάρουμε πιο ακριβά και χωρίς πίστωση, άρα θα δείξουμε ότι η οικονομία μας είναι πολύ δυνατή, την ώρα που θα καταρρέει. Σατανικό το σχέδιό μου και δε σηκώνω κουβέντα ότι θ' αγοράσουμε μόνο όπλα, επειδή η Ελλάδα είναι γεμάτη βλήματα σαν κι εμένα.

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν ξαναβγήκε πρόεδρος της Ρωσίας, αλλά με ποσοστό μόνο 73%. Σχεδόν το 12% το παίρνει ο κομμουνιστής υποψήφιος και τον ζώνουν τα φίδια τον Πούτιν. Ξεκινούν ανακρίσεις, ποιοι είναι αυτοί οι 17% που δεν τον ψήφισαν και ποιοι αδικαιολόγητα δεν πήγαν καν στις κάλπες. 

Οι Ρώσοι πράκτορες ΠΑΟΚτσήδες με τη δήλωση ότι θ' απέχουν δεν επέτρεψαν να μιλήσει ο Σπυραντώνη να μιλήσει στο γραφείο του Καράογλου, τον στέλνουν ξανά στα τηλεοπτικά κανάλια, όπου θα τους κατακεραυνώσει αποκαλύπτοντας ότι η Νοβάρτις δεν μπήκε ποτέ σε αγωνιστικό χώρο οπλισμένη.

Πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε την Τουρκία μας στο ΝΑΤΟ, γιατί θα στραφεί στη Ρωσία και θα δούμε ξένους επενδυτάς Τούρκους ν' αγοράζουν ομάδες της Θεσσαλονίκης και θα τρελαθούμε όπως με τον ΠΑΟΚ, ομάδα Κωνσταντινουπολιτών, που είναι Πόντιοι, τους λέμε Βούλγαρους, τους αγόρασε Ρώσος την ομάδα που εδρεύει στη Μακεδονία. 

Το έθνος μας, η γλώσσα μας, η πατρίς και η ορθόδοξος πίστις μας δεν κινδυνεύουν πια από τους κομμουνιστάς και τους αναρχικάς, αλλά από τους δε ντρεπούστε τέτοιοι πού 'στε. Ξέρει πολύ καλά πού στηρίζεται ο παππούς της στάνης μας.

Καταγγέλλουμε και τη Λιβύη που μας έστειλε λασποβροχή, γέμισε τη χώρα μας με αφρικανικό χώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: