14/3/18

Πού 'ναι η μπάλα;

Εμείς δεν απορούμε πού 'ναι ο Σαββίδης. Κάποιοι τον ψάχνουν μετά το '15 στον ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι πριν το '15 στον Σαμαρά-Βενιζέλο. Εμείς ρωτάμε πού 'ναι η μπάλα, γιατί μόνο μπάλα δε βλέπουμε μέσα στα γήπεδα. Έξω από τα γήπεδα τη μπάλα την πετάνε στην εξέδρα κι άντε πάλι από την αρχή.

Ζούμε σε μια παράξενη χώρα. Το τελευταίο διάστημα πρώτες ειδήσεις στην Ελλάδα είναι πότε η υγεία πότε ο αθλητισμός. Κάποιες μέρες στέκει το "Πάνω απ' όλα μπάλα".  

Πρόωρες εκλογές στην ΕΠΟ ζήτησε ο Κούλης, άλλοι ζητούν μνημόνια και στις ΠΑΕ, όχι μόνο σ' εμάς, όλοι γνωρίζουν ότι αν θέλουμε να δούμε μπάλα της προκοπής στα γήπεδά μας πρέπει να παίζουν οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας Αγγλίας. Κάπου εκεί βρίσκεται το πρωτάθλημά μας, εφόσον φυσικά δεν είμαστε υπεβολικά επιεικείς. Οι Ελληνες φίλαθλοι ακόμα δεν κατάλαβαν ότι όπως ο ποδοσφαιριστής, έτσι και ο διαιτητής μπορεί να κάνει λάθη. Ακόμα και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι.

Κατά τα λοιπά, έχουμε “καυτή” αλληλογραφία μεταξύ Novartis και Σαμαρά, “Τόνι-Νόβα” και καταλάβαμε ότι τελικά πιο προστατευόμενοι μάρτυρες είναι οι πρώην υπουργοί και πρωθυπουργοί. Οι συνεδριάσεις της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής φτιάχνουν το σενάριο “Και οι 10 ήταν υπέρογκοι”. Μάλλον για τραπεζικούς ή πολιτικούς λογαριασμούς μιλά ο τίτλος. Καθόλου απίθανο να φτάσουμε και σε ξεκαθάρισμα λογιαριασμών, γιατί στο τέλος κάποιος πρέπει να πληρώσει τη νύφη.


Όλα τ' άλλα στην Ελλάδα χάλια μπάλα. Η επιχειρηματικότητα της Μαρέβας είναι όπως η πολιτική ικανότητα του Κούλη: για κλάματα. Κλείνει το τηλεοπτικό κανάλι που έχει ιδιοκτήτες κάποιους από τους πλουσιότερους Έλληνες, άρα κάτι δεν καταλαβαίνω. 

ΑΠΟΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ / Ποιος κυβερνά αυτό το στοίχημα; Και προσοχή, με κουμπουροφόρο πρόεδρο ΠΑΕ εισβολέα στο χορτάρι να διακόπτει τον αγώνα δεν γίναμε Κολομβία, γίναμε Παραγουάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: